Herfst in huis: 5 deco-tips


Libelle & AVA

Geef je ogen de kost tijdens die frisse herfstwandeling. Want met de kleurrijke blaadjes, kastanjes en stukjes schors die binnenkort voor het rapen liggen, haal je zo de herfst in huis! 

Of rep je naar een AVA-winkel in je buurt voor een deco-item dat jaren meekan! Je vindt er nu alles om je huis in een handomdraai in herfststemming te brengen. Een pluizig egeltje, herfstbladeren, een houten lantaarn en nog veel meer. Het wordt een knusse herfst met AVA!

Pssst, rep je op zaterdag 14 oktober naar een AVA-winkel in je buurt. Tijdens de National Shopping Day haal je alles aan 20% korting in huis!

In 5 stappen naar een gezellig herfsthuis

1

Kleurrijke bladeren

Het is nog even wachten vooraleer de bomen volledig kaal zijn, maar wij staan al te popelen om aan de slag te gaan met het kleurrijke tapijt aan bladeren en takken. Gouden, koperen, rood-groene bladeren doen je denken aan de eerste zonnestralen van de nazomer, en lenen zich perfect als decoratie voor je herfsttafel of voor een leuke herfstslinger in huis.

Esdoornbladeren, verkrijgbaar bij AVA voor € 1,95/zakje van 12 stuks.

Appels, peren, druiven, lijsterbessen dienen perfect als decoratie voor zowel je huis als tafel. Je hebt genoeg aan een kom, een taartplateau of een paar kopjes én wat fruit om een prachtig herfststuk mee te creëren. Kun jij weerstaan aan die fruitige geuren in huis?

Rode appeltjes (3cm), verkrijgbaar bij AVA voor € 2,49/zakje van 10 stuks.

2

Moois voor jouw herfsttafel

Wie denkt aan de herfst, denkt ook meteen aan warme kleuren zoals bruin, geel, oranje en terracotta. Een tafelloper, servet of tafelrol in zo’n warme kleur brengt in een mum van tijd die knusse herfstsfeer aan tafel.

GALA servetten, verkrijgbaar in AVA voor € 5,95/pakje van 25 stuks. 

3

Pluizige vriendjes

Schattig zijn ze zeker wel, onze vriendjes uit het bos. Geef zo’n snoezige eekhoorn, egel of hert een vast plaatsje, en je haalt zo een stukje natuur in huis.

Eekhoorn, verkrijgbaar in AVA voor € 10,99. 

4

Gezelligheid troef!

Buiten guur en grijs? Dan halen we de gezelligheid en warmte toch lekker binnen met die herkenbare herfstkleuren. Wat groen en rood, gezellig kaarslicht, en je wilt de deur niet meer uit! Ook onmisbaar in je huis, kastanjes en eikels! Plaats ze in het midden van je herfsttafel (in een schaal of vaas), of verspreid ze lukraak doorheen je huis.

Kaarsenhouder (9cm), verkrijgbaar bij AVA voor € 4.39.
Authentieke eikennootjes, verkrijgbaar bij AVA voor € 1,49/set van 12 stuks.

Helemaal in herfstmodus: