Libelle test uit: de BLACK + DECKER Pet stofzuiger/kruimeldief

Word jij ook gek van al die dierenharen in huis? Je bent niet de enige! Om de schade te beperken, testte chef lifestyle Greetje de BLACK + DECKER Pet stofzuiger/kruimeldief uit. Hier lees je haar bevindingen.

Help, mijn kat ruift!

Greetje: “Ons Molleke, een schat van een kat, maar dat haar! Ze liggen bij ons op de piano, op de mat, op de vloer… Soms zelfs in het bed van mijn dochter als de poes haar nestje daar gaat maken (vies, ik weet het ;-))

De vloer borstelen gaat niet, want dan vliegen alle haren weg. Dus je moet ze echt opzuigen. Dat is bijna dagelijkse kost, zeker met een zoontje dat altijd op de grond zit te spelen met zijn auto’s.

Sinterklaasje?

Molleke is er gekomen na lang zeuren: mamaaaaa, wij willen een huisdier. Liefst een hond, een kat was tweede keuze. Ze vroegen een dier aan de Sint. Die bracht het gek genoeg niet. Toen was mijn dochter Mona jarig en de kat was echt het enige wat ze wou. Eén bezoekje aan het asiel en ook mijn hartje smolt voor die pastelrosse snuiter. De adoptie werd ingezet.

Wie stofzuigt?

De kinderen wilden de kat, dus de kinderen mogen dan ook stofzuigen. Daar heb ik sinds kort een heel handige tool voor, de BLACK + DECKER Pet Stofzuiger/kruimeldief. Hij draait en keert zo makkelijk dat het kinderspel is. Er zit zelfs een opzetstuk bij om de haren uit de sofa op te zuigen en dat werkt echt goed. Ook belangrijk: geen vervelend snoer waar de kinderen mee in de knoop geraken.

De sofa voor én na.

En ik?

Ondertussen maak ik de kattenbak leeg. Om daarmee te helpen, krijg ik mijn kinderen niet overtuigd. Het is veel leuker om rond te rijden met een stofzuigrobot!

Lees ook:

Partner Content