Nú hebben: deze stijlvolle dozen voor je kat

Is jouw kat ook verknocht aan de kartonnen dozen die je laat rondslingeren? Een stijlvolle aanwinst voor je interieur is dat niet. Maar driewerf hoera, want het gloednieuwe concept Catalodge is jouw redder in nood. Welke doos ga jij aanschaffen?

Wie een kat heeft, kent het scenario. Er wordt een pakketje geleverd of je komt van de winkel, en je kat beleeft uren plezier in de lege kartonnen doos die je liet rondslingeren. Wil jij dat lelijke, bruine ding verbannen zonder je kat z’n speelgoed af te nemen?

Stijlvolle kattenkubussen

Catalodge lanceerde op 13 april ‘kattenkubussen’ die perfect passen in jouw stijlvolle interieur. Je shopt ze met marmer-look, met een hip plantenmotief in waterverf of met Marokkaanse invloeden. Voor elk wat wils: dat was de bedoeling van ontwerper Quentin Houyoux.

De dozen worden gemaakt uit stevig karton van 150 gram. Je kunt ze naar hartelust combineren, want elke zijde heeft een cirkel die je kunt uitdrukken of laten zitten. Op deze manier kunnen ze ook gestapeld worden tot een soort gang of kasteel.

Hip kattenspeelgoed voor een zacht prijsje: je betaalt € 14,90 voor een Catalodge. Koop je er ineens 3, dan betaal je slechts € 39,99. Shop de dozen hier.

Lees meer:

 

Partner Content