Advertorial

Libelle tipt: de zes mooiste kersttrends van dit jaar

Libelle en Floralux

Ben jij ook al benieuwd naar de nieuwste trends in kerstdecoratie? Libelle ging samen met Floralux op zoek naar inspiratie én praktische tips, opgedeeld in 6 opvallende trendthema’s.

Spelen met de nieuwste trends

Of je nu wil vasthouden aan één stijl, of wil combineren: het kan allemaal. Elk jaar kun je kiezen uit zoveel kleurpaletten, alternatieve materialen of volledig nieuwe decoratiestijlen. Eén ding is zeker: saai of oubollig hoeft kerst niet te worden. Jingle all the way!

1

Terug naar de natuur

Het zat er al even aan te komen, maar dit seizoen zie je het nog zoveel duidelijker: de natuur is he-le-maal in! De basis? Natuurlijke materialen én spelen met structuren zoals hout, metaal en textiel. Maak een kleurenpalet vol groene en bruine tinten en combineer met botanische prints of zelfs echte planten. Zo loopt je interieur naadloos over in de kerstsfeer.

2

Tikkeltje retro

Vier je de kerstdagen liever met een tikkeltje glitter en glamour? Dan is een combinatie van klassevolle kleuren zoals goud, donkerbruin en petrol blauw jouw gedroomde kleurenpalet! Voeg daar nog wat verfijnde decoratie met een retro twist aan toe en ziezo, je bent klaar voor een chique kerstfeest.

3

Doe ons maar stoer!

Blijf je liefst weg van kerstclichés maar hou je wel van gezelligheid en sfeer? Dan durf jij je misschien wel wagen aan een alternatieve kleurencombinatie? Wij dagen je uit: combineer zwart, wit, donkerbruin én suède, voor een stoere maar warme gloed door je interieur. Afwerken doe je met enkele goedgeplaatste industriële elementen. Het iets robuustere karakter van je decoratie zorgt op die manier voor de perfecte finishing touch.

4

Zacht romantisch

Als er een feest is om bij weg te dromen, dan is het Kerstmis wel. Kies voor de dromerige combinatie van verschillende tinten roze met wit en zacht goud. Vul aan met wat nostalgische decoratie om de sfeer compleet te maken.

5

In sprookjesland

Ja hoor, je mag je huis best omtoveren in een heus winterwonderland! Maar hoe krijg je de lieflijke kerstsfeer dan? Dat doe je door ijsblauw en wit aan te vullen met zachtroze tinten. Winterwarm én een hoog falala-gehalte. Horen we daar ergens kerstelfjes zingen?

6

Traditioneel klassiek

Op zoek naar nog meer kerstinspiratie? Klik dan hier door naar de website van Floralux.

Zelf een bezoekje brengen?

Floralux
Meensesteenweg 225
8890 Dadizele

Pssst…Wil je leren hoe je de perfecte kerstboom decoreert?

Bekijk dan hier een filmpje met alle stap-voor-stap deco-tips van Floralux.