Altijd-goed-cadeautips van Planning Officer Karolien

Door De Redactie

Voor iedereen een cadeautje vinden is een leuke bezigheid, maar als het lastminute moet in de drukke winkelstraten, is de lol er snel vanaf. Planning officer Karolien lost dit op door al haar kerstcadeautjes online te kopen. Dit is een top drie met haar favoriete webshops.

www.dille-kamille.be

“Met stip op één mijn favoriet. Alles is mooi en betaalbaar, en ik kan geen vriend of familielid bedenken voor wie ik hier géén geschikt cadeau zou vinden. Het leukst zijn de culinaire cadeaupakketten: ‘appeltaart’, bijvoorbeeld, met bakmix, kaneelpoeder, appelsnijder, bakvorm, ovenwant en kwastje. Er is ook prachtig speelgoed voor de kleintjes, en heel veel moois voor tuin, huis, keuken en badkamer.” Verzending is €4,95 en gratis vanaf €45.

 

www.bol.com
“Dé klassieker, en met reden. Bol.com is onklopbaar in snelheid en aanbod. Je vindt er alles: boeken, speelgoed, parfums, elektronica… De volgende dag zit je pakje al in de bus.” Verzending is €1,99 en gratis vanaf €20.

 

www.oilvinegar.com
“Omdat iedereen al zoveel spullen heeft, geef ik graag cadeaus om op te eten. In plaats van een fles wijn, bestel ik graag een fles olijfolie van topkwaliteit, een potje met aromatisch zout of een bijzondere tapenade.” Verzending is €4,50, gratis vanaf €65.