Girl cupping young woman's face

Op zoek naar een babysit: 4 apps om je te helpen

Door De Redactie

Je moet vanavond naar een dringende vergadering en je hebt geen oppas voor je kinderen. De buurvrouw heeft bezoek, oma en opa gaan kaarten met hun vrienden en je vaste babysitter is ziek. Wat nu? Deze 4 handige apps zijn je redder in nood!

In deze digitale wereld zijn smartphones en hun apps onmogelijk weg te denken. Voor alles wat je je maar kan inbeelden, is er een smartphone-applicatie gemaakt. Maak jouw leven nog gemakkelijker met een van de volgende apps.

Een babysit in enkele minuten met AirBsit

Met AirBsit vind je zelfs op het laatste moment de beste babysitter. Je stuurt een oppasverzoek en krijgt automatisch de beschikbare babysitters te zien. Meer nog, de favoriete oppassers van je vrienden staan bovenaan het lijstje!

Feedback krijg je bij Babuzo

Je kunt Babuzo vergelijken met een sociaal netwerk, maar dan wel eentje speciaal voor babysitters. In een oogopslag zie je wie die specifieke babysit kent en vind je eenvoudig terug waar de babysit al eerder werkte. Op die manier kun je bij andere ouders naar feedback vragen over de babysitter.

Bsit geeft voorrang aan je favorieten

Het voordeel van Bsit is dat je je favoriete babysitters kunt markeren. Zij krijgen een automatisch bericht wanneer je een verzoek plaatst. Jos Depovere (43) uit Leuven gebruikt Bsit al 2 jaar: “Ik stuur elke nieuwe babysitter vooraf nog een extra berichtje met de wegbeschrijving. Ons huis is nogal moeilijk te vinden.”

Babysitters worden gescreend bij Charly Cares

Charly Cares controleert elke babysit die zich aanmeldt. Babysitters worden vooraf gecontroleerd en volledig doorgelicht. Dit zorgt voor een veilig gevoel bij elke ouder. Bovendien krijg je zelf ook al snel een beeld van de oppasser door de vele online recensies.

Gastredacteur: Dorien Boonen, beeld: Getty

Lees zeker ook:

Partner Content