Poll: Opruimen als de kindjes slapen? Of ze liever laten meehelpen?

Advertisement

Samen met Samsung

Het is een verplicht klusje, en iedereen vindt het saai. Of toch bijna iedereen. Want opruimen kan het perfecte moment zijn om je kindjes op een speelse manier verantwoordelijkheid te leren. Of het is een gelegenheid om even je hoofd uit te zetten en te ontspannen. Lees hoe onze bloggers Caroline, Lobke en Tineke dit aanpakken.

 

Samsung geeft namelijk vijf Samsung Galaxy Tab S2’s weg. Kans maken? Doe dan snel mee op www.samsungwelcomehome.be ! Veel succes!

 

https://www.instagram.com/p/BaeX4rYgRr4/?taken-by=mamalobke

 

“Waarom je kindjes niet betrekken bij het huishouden?”, vindt blogger Lobke van “Leuke Wereld”. Zo vertelt ze in één van haar blogposts over het takenmannetje. “We hebben hier een klein ritueel in huis. in de keuken hangt  een kalender waar elke dag op staat wie het ‘takenmannetje’ is. De ene keer moet Frauke de tafel afruimen, de andere keer staat Kobe mee aan de afwas. En sowieso zijn ze verantwoordelijk voor hun eigen kamer. We helpen natuurlijk. Maar zo leren ze om respect te hebben voor hun eigen spulletjes.”

 

 

Voor Tineke zijn de dagen lang en druk, nu ze is gestart met het hondenkoekjesmerk Smoofl. Als ze dan tijd heeft om wat op te ruimen, ervaart ze het als pure ontspanning. “Mijn hoofd komt dan eindelijk tot rust, omdat ik even aan niets anders denk. Bovendien versterkt een opgeruimd huis dat effect nog meer.”

 

Tineke van hondenkoekjes
Smoofl
www.smoofl.com

 

En sommige mama’s? Die laten het opruimen gewoon voor wat het is. Caroline van ‘A Mother in the City’: “Na het eten hebben we een belangrijk ritueel: spelen met de kinderen en een verhaaltje voorlezen. Ook al is huis één grote rommel, die quality time voor bedtijd is superbelangrijk.”

https://www.instagram.com/p/BajzkoZhYIC/?taken-by=amotherinthecity

 

Wat als…

…Een stofzuiger licht en draagbaar is. Geen vervelende draad heeft waarmee je overal blijft haken, of een zak die tonnen weegt. En wat als die stofzuiger een verlengstuk heeft om in de moeilijkste hoekjes te geraken? Die makkelijk oplaadbaar is maar tegelijk een zuigkracht heeft? Goed nieuws, want dat is de POWERstick van Samsung die je makkelijk in huis kan halen.

 

 

 

 

 

Toch nog te lui om alle kamers af te gaan, of wil je je kostbare tijd aan andere dingen besteden? Probeer dan zeker de POWERbot. Een zelfrijdende stofzuiger die tot in de kleinste hoekjes geraakt met een zuigkracht die zich aanpast aan elke oppervlakte. Bovendien kan je hem via de app Samsung Connect gewoon makkelijk vanop afstand bedienen. Zo hoef jij alleen maar de voeten in de lucht te houden en kan je intussen een magazine lezen op je gloednieuwe tablet.

 

Benieuwd wat deze bloggers hun rituelen zijn op het gebied van wassen & koken en eten zijn? Check het snel en laat ons weten wat de jouwe zijn in de poll!