Vakantie in eigen tuin?

Door De Redactie

Blijf jij dit jaar in eigen land om de vakantie te vieren? Mits een beetje goed weer kan dat net zo leuk zijn als in een ver land. Maar hou onderstaande tips wel in gedachten...ze kunnen je vakantie nog fijner maken!

Niks plannen? Teveel plannen?

Plan je deze vakantie niets in? Dan is de kans groot dat het weeke vrijaf voorbij gaat zonder dat er meer is gebeurd dat een boek lezen of in de tuin relaxen. Dus plan af en toe een avondje uit met vrienden, een feestje met de buren,…

Maar…let erop dat je niet je hele vakantie te strak gaat inplannen want als je dan van hot naar her blijft rennen, kan je niet ontspannen.

Mails en sociale media

Zit je constant je mails te controleren, twitter je erop los en veranderd je om de tien minuten je Facebook-status? Dan ben je niet goed bezig op vakantie!

Opruimen?

Eindelijk heb je tijd om eens orde te scheppen in je huis, de klusjes in de tuin op te knappen,… Maar je hoeft niet alleen nuttige dingen te doen tijdens je vakantie thuis. Je kan op de eerste dag van je weekje vakantie opruimen, stofzuige en dweilen, maar laat voor de rest van je vakantieperiode alles maar z'n gangetje gaan.

Partner Content