‘Blind Getrouwd’: dit zijn de deelnemers van het zesde seizoen

'Blind Getrouwd': dit zijn de deelnemers van het zesde seizoen
VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is er eentje voor de durvers. 2020 was immers een speciaal jaar om in te trouwen, laat staan blind! Dit zijn de kandidaten die zich voor het zesde seizoen wagen aan een ontmoeting aan het altaar.

Een bijzonder seizoen

Het coronavirus heeft de makers van ‘Blind Getrouwd’ niet tegengehouden om er weer een bijzonder seizoen van te maken. Een seizoen dat intiemer is dan ooit, mét kleinere huwelijken en samenwonen tijdens de lockdown, maar zónder een stiekeme en soms broodnodige (ont)vluchtroute hier en daar.

Overleven de vier koppels deze toch wel heel speciale editie van ‘Blind Getrouwd’, of wegen de coronamaatregelen zwaar door op hun wittebroodsweken? Je ziet het vanaf volgende week zondag 14 februari om 19u55 bij VTM, maar we laten je graag eerst kennismaken met de deelnemers.

Dit zijn ze: de nieuwe deelnemers van ‘Blind Getrouwd’

1 Veerle Gyselings (56, Lubbeek)

Dit jaar een primeur in ‘Blind Getrouwd’, want voor het eerst stapt een 50+ koppel in het huwelijksbootje. Veerle is één van de wederhelften.

 

Ze is 56 en al 12 jaar single. De liefde van haar leven is haar dochter Fien, met wie ze een hele hechte band heeft. Fien heeft haar mama ingeschreven voor ‘Blind Getrouwd’ omdat ze na al die jaren een goede partner voor haar mama wenst, zodat zij in goede handen is als Fien het huis uit trekt. Veerle wil niet meer of minder dan hetzelfde. Hoewel ze al zo lang single is, is Veerle allesbehalve eenzaam. In een relatie verwacht ze samenhorigheid, vertrouwen en een fysieke en mentale connectie. Ze vindt het fijn als er geplaagd wordt, elkaar een beetje uitdagen mag. Veerles valkuil is dat ze al lang onafhankelijk is. Ze vervalt naar eigen zeggen makkelijk in de friendzone als ze een date heeft.

2 Sven Soetens (50, Stekene)

Sven is een sportieve huwelijksfotograaf van 50. Zijn voorbije twee huwelijken hebben hem alvast veel inzichten gegeven en naar eigen zeggen weet Sven, na intensief aan zichzelf te hebben gewerkt, hoe het beter kan. Samen met zijn dochters uit zijn eerste huwelijk, kijkt hij uit naar het komende verhaal. Hij is helemaal klaar om de beste versie van zichzelf te schenken aan zijn toekomstige vrouw. Als zij dan ook nog stijlvol, warm en eerlijk is, is hij helemaal klaar om zich te smijten in dit avontuur.

3 Nathalie Rots (33, Ekeren)

Nathalie is een sociale, goedlachse dertiger met een heel groot hart bij wie vrienden en familie op de eerste plaats komen. Ze is een eeuwige optimist met een groot relativeringsvermogen “want het leven is veel te kort, hoe cliché het ook is”.  Ze is een enorme levensgenieter en houdt van restaurantbezoekjes en verre, avontuurlijke reizen.

 

Nathalie is zeer tevreden met wat ze reeds heeft en bereikt heeft. Haar ouders en collega’s noemen haar een workaholic en dat kan ze zelfs absoluut niet ontkennen. Haar man zal er dus mee moeten kunnen leven dat ze geen 9-to-5-job heeft en dat hij trouwt met een ambitieuze vrouw. Maar naast haar werk geniet Nathalie wel intens van het leven. Ze heeft bijna alles wat ze verlangt: een eigen huis, een goede job, liefdevolle ouders en een hechte vriendengroep. Enkel een man ontbreekt. Na een paar jaren als single door het leven te gaan, is ze klaar om haar hart open te stellen voor een nieuwe liefde.

4 Candice Martens (31, Beveren-Waas)

Met haar présence en aanstekelijke lach vult Candice elke ruimte waarin ze verschijnt. Ze omschrijft zichzelf als een echte flapuit en een sportieve levensgenieter. Van zodra ze enkele dagen vrij heeft, pakt ze haar koffers en reist ze de wereld rond. Ze hecht veel belang aan familie en vriendschappen en spreekt (in normale tijden) dan ook heel vaak af met haar vriendinnen. Thuis, op restaurant of op een of ander festival. Een leven zonder man lukt op dit moment, maar met twee zou volgens haar zoveel leuker zijn. Alleen heeft ze de man die ze onvoorwaardelijk graag kan zien én vertrouwen, nog niet gevonden.

5 Hanne De Vuyst (31, Lier)

Hanne gaat als een wervelwind enthousiast door het leven. Ze is een spraakwaterval die eerlijk en rechtuit is. Van ongemakkelijke stiltes houdt ze niet, enkel als ze leest: ze verslindt boeken op haar onafscheidelijke e-reader. Hanne is erg open-minded en geniet van de kleine dingen in het leven zoals afspreken met vriendinnen in een gezellige lunchbar om te praten over koetjes en kalfjes. Ook de meer serieuze thema’s gaat ze zeker niet uit de weg.

 

Hannes vader vecht momenteel tegen een ziekte waardoor ze nog meer beseft dat ze van het leven moet genieten. Hier en nu, en hopelijk straks met de man van haar leven. Ze vindt het belangrijk dat alles in een relatie besproken kan worden. Gaan slapen met ruzie kan ze niet.

6 Dennis Volkaerts (34, Hemiksem)

Dennis brandt van ambitie. Professioneel heeft hij als ex-basketbalspeler een droomjob als commerciële man van eerste klasse basketbalploeg Stella Artois Leuven Bears, maar op het vlak van de liefde vergaat het hem tot nu toe minder goed. Jaren geleden kreeg het ego van Dennis een fikse deuk na het afspringen van zijn relatie. Het geloof in de liefde is hij nooit verloren maar zich volledig openstellen voor iemand nieuw, was moeilijker. Lukt het hem nu wel? Als hij mag kiezen, gaat hij voor een sociale, natuurlijke schoonheid met een grote dosis humor. Maar kiezen mag hij uiteraard niet…

7 Marijn Lenaerts (36, Binkom)

Marijn is een en al gentleman. Attent, stijlvol gekleed en sportief. Een goede catch, maar toch nog single. Samen met zijn hond en twee katten woont hij in een mooie vierkantshoeve in het Hageland. Sinds corona voelt het landgoed echter als een gouden kooi. Veel mensen ziet Marijn door de omstandigheden niet meer, en dat is een groot gemis.

 

Een nog groter gemis echter, is een vrouw aan zijn zijde. Hij is 36 en meer dan ooit klaar om gezin te stichten. Marijns ouders zijn gescheiden toen hij nog klein was. Daarna is hij vaak verhuisd en tijdens die periode was het moeilijk om zich ergens thuis te voelen. Hij zal er dan ook alles aan doen om een warme thuis te maken voor en met zijn aanstaande bruid, die hopelijk ook de vrouw van zijn kinderen wordt.

8 Davy Casteleyn (33, Gent)

Davy, Dave voor de vrienden, is een gepassioneerd triatleet. Trainingstochten op de fiets van 270 kilometer en geregeld een halve of hele marathon, daar draait hij zijn hand niet voor om. Als hij niet aan het sporten is, vind je hem vaak in een concertzaal. Zeker als Balthazar optreedt. Davy heeft ze al minstens 40 keer live gezien. Hij vindt het zalig om zijn passie voor muziek te verbinden met zijn passie voor reizen en hij reist dan ook de wereld rond om zijn favoriete bands te zien spelen.

 

Davy stottert waardoor communiceren voor hem vaak moeilijk is. Maar eenmaal hij zich op zijn gemak voelt, is hij een meer dan vlotte spreker die allesbehalve onzeker overkomt. Zijn ideale partner omschrijft hij als eerlijk, betrouwbaar, passioneel en liefdevol. Grote mooie ogen zijn een pluspunt.

Maak kennis met de 8 deelnemers in deze video:

Bron en beelden: VTM 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)