‘Blind Getrouwd’: zo mooi zijn de trouwfoto’s van Hanne & Davy en Candice & Marijn

'Blind Getrouwd': zo mooi zijn de trouwfoto's van Hanne & Davy en Candice & Marijn
VTM

Het zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is op valentijnsavond van start gegaan. En hoe! De eerste twee koppels zeiden volmondig ‘ja’ tegen elkaar, en dat vertaalt zich in een reeks prachtige trouwfoto’s.

Hanne & Davy

Hanne (31, lerares lager onderwijs) en Davy (33, ambtenaar Lokale Politie) zijn het eerste koppel van het zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Een primeur in deze nieuwe reeks is dat de ambtenaar van de burgerlijke stand het kersverse bruidspaar zich nu zelf aan elkaar laat voorstellen.

Hanne: “Ik ben goed in het opvullen van ongemakkelijke stiltes en je kan met mij naar buiten komen want ik kan me goed mengen in verschillende gezelschappen. Ik ga proberen de vrouw te zijn die jij nodig hebt.”

Davy: “Ik voel me klaar om ja te zeggen. Muziek is heel belangrijk in mijn leven, vandaar deze slagzin van de band Het Zesde Metaal: ‘Ik geef jou straks een ring, gooi er de handdoek niet in’.”

Candice & Marijn

Ook Candice (31, lerares secundair onderwijs) en Marijn (36, project manager) stapten in het huwelijksbootje. De eerste persoonlijke voorstelling was meteen veelbelovend.

Candice: “Ik wil er een mooi en boeiend verhaal van maken, gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en respect. Dus laten we ervoor gaan en beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven”.

Marijn: “Normaal zou ik je moeten vertellen hoe geweldig onze eerste date was. Maar hier staan we op onze trouw en ik ken je nog maar net. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat je er stralend uitziet, met een fantastisch mooie lach. En ik beloof je dat ik nog ongelooflijk vaak die mooie lach op jouw gezicht wil toveren”.

Romantische trouwfoto’s

Vlak na het huwelijk zetten de koppels hun meest fotogenieke beentje voor en poseerden ze voor een reeks romantische trouwfoto’s. Kijk je mee?

1 Hanne & Davy

2 Hanne & Davy

3 Hanne & Davy

4 Hanne & Davy

5 Hanne & Davy

6 Hanne & Davy

7 Hanne & Davy

8 Candice & Marijn

9 Candice & Marijn

10 Candice & Marijn

blind getrouwd foto's

11 Candice & Marijn

12 Candice & Marijn

13 Candice & Marijn

14 Candice & Marijn

15 Candice & Marijn

16 Candice & Marijn

Het jawoord van Veerle & Sven en de voorstelling van het laatste koppel Nathalie & Dennis zie je op zondag 21 februari in de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ bij VTM.

Bron en beelden: VTM 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)