‘Blind Getrouwd’: dit zijn de 8 deelnemers van het vijfde seizoen

'Blind Getrouwd': dit zijn de 8 deelnemers van het vijfde seizoen
Getty Images

Binnenkort gaat het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start. Hier las je al dat Christophe en Nick als eerste koppel in het huwelijksbootje stappen, maar nu zijn ook de andere matches bekend.

Voor dit seizoen schreven meer dan 3000 kandidaten zich in om de liefde van hun leven aan het altaar te ontmoeten, en daaruit kwamen vier koppels voort. Eén koppel daarvan is Christophe en Nick, maar wie voor de rest met wie trouwt, blijft nog even geheim. Ook wanneer het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Maak kennis met de ‘Blind Getrouwd’-deelnemers:

Tatiana Rogier

Story image

Tatiana is 29 en non-food verantwoordelijke bij Colruyt. Ze woont in het Oost-Vlaamse Asper en omschrijft zichzelf als vrolijk, enthousiast en een echt familiemens. Ze is een spontane jongedame die geniet van het leven. Ze houdt van shoppen en uit eten gaan, gezellige dingen doen met mensen die ze graag ziet. Tatiana is een echte Buffalo (voetbalsupporter van KAA Gent). Ze zoekt een partner die weet wat hij wil, een enthousiaste doorzetter met veel gevoel voor humor. Een lieve stoere man. Respect en eerlijkheid zijn voor haar cruciaal in een relatie. ‘Tati’ droomt van een huwelijk in een koets, met duiven en in een kanten jurk. Ze heeft een tatoeage waarop staat: ‘Je ne regrette rien’.

“Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Tinder is m’n ding niet echt, ik leer iemand liever meteen in persoon kennen. De reden waarom ik tot nu toe de ware nog niet gevonden heb, is denk ik deels omdat ik redelijk kieskeurig ben. Ik ga altijd te hard af op de eerste indruk en denk over alles tien keer na. Zou m’n partner goed zijn voor mij? Zijn het leuke schoonouders? Dat soort vragen stel ik me. Ik hoop dat ik in het gemeentehuis een grote man zal zien staan, in een marineblauw kostuum met witte sportschoenen onder. Van iemand met donker haar en een mooie lach ben ik zeker fan (lacht).”

Laura Lieckens

Story image

Laura is 27, woont in Turnhout en is interieurarchitecte. Ze is chaotisch, spontaan, enthousiast en sportief. Ze is een open boek, creatief en vooral géén ochtendmens. Ze is een fervente supporter van de voetbalclub Standard maar mist elke goal omdat ze constant babbelt met haar vriendinnen. Ze speelt volleybal en geeft ook volleytraining aan kinderen, reist graag en familie en vrienden betekenen alles voor haar. Haar ideale partner is sportief, goedlachs, sociaal en eerlijk. Ze wil graag een man die klaar is voor het echte leven en weet wat hij wil. Laura heeft een zwak voor lange sportieve mannen met een baard.

Op jonge leeftijd heb ik mijn mama verloren en dat heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben. De twee partners die ik reeds gehad heb, waren toppers van formaat. Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik de belangrijke delen in mijn leven met deze twee heb kunnen delen. Maar zoals het vaak gaat op jonge leeftijd, ben ik ze niet op de juiste moment tegen het lijf gelopen. Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Ik ben in die periode enkele keren op date gegaan maar uit schrik om gekwetst te worden, hield ik vaak de boot af. Ik hoop in het gemeentehuis een man aan te treffen die sterk in zijn schoenen staat, graag tijd doorbrengt met zijn familie en met ambitie die hij kwijt kan in zijn job.”

Winnie Bogaerts

Story image

De 28-jarige Winnie is site manager bij een pharmabedrijf en woont in Lier. Ze is een vlotte babbelaar met veel interesses en hobby’s, maar is ook een gevoelige ziel met een klein hartje. Door haar achtergrond als biologe houdt ze van alles wat zich buiten afspeelt: van in haar tuin werken tot wandelen. Ze duikt graag en is iemand die open staat voor nieuwe ervaringen en avontuurlijk in het leven staat. Eerlijkheid, openheid, trouw en passie zijn wat ze zoekt in een relatie. Haar ideale partner heeft veel gevoel voor humor, heeft ook een avontuurlijke kant en is iemand die niet bang is om zijn gevoelens te tonen. Iemand op wie ze kan bouwen.

“Ik heb al twee lange relaties gehad, van 5 en 7 jaar. Na 9 maanden vrijgezel te zijn, ben ik helemaal klaar voor dit avontuur. Ik hoop op een man waarmee ik goed kan lachen en babbelen. In het beste geval is er meteen een klik en kunnen we de hele avond blijven praten zonder dat er ongemakkelijke stiltes vallen. Mijn ideale trouwdag? Eentje die niet te vroeg start zodat ik toch een beetje kan uitslapen (lacht).”

Sonny Wagemans

Story image

Sonny is 30, woont in Antwerpen en is process operator. Hij omschrijft zichzelf als rationeel, sportief, toegewijd en een levensgenieter. Hij gaat overal volledig voor, wil zichzelf verder blijven ontwikkelen en af en toe buiten zijn comfort zone treden. Hij wil zo veel mogelijk van de wereld zien en hecht zeer veel belang aan familie en vrienden. Sonny is in alles wat hij doet zeer competitief. Hij zal zijn vrouw niet snel laten winnen als romantisch gebaar, maar zal haar eerder helpen zodat zij de volgende keer zélf wint. Hij zoekt een vrouw met pit en passie, en er mag “een hoekske af zijn”. Hij wil zich graag binden en zoekt iemand waarmee hij een leven kan opbouwen.

Als laatste vrijgezel in een vriendengroep van koppels word je al snel gekoppeld, maar helaas is er uit die blind dates nooit iets van lange duur ontstaan. Tinder heb ik ook geprobeerd, eveneens zonder succes. Ik hoop in het gemeentehuis een goedlachse knappe vrouw te zien staan, die avontuur niet schuwt. Graag eentje met een klein hoekje af (lacht)! Gevoel voor humor, lief en zorgzaam zijn, zijn ook wel belangrijke zaken voor mij. Mijn ideale trouwdag hoeft niets extreem te zijn. Een leuke locatie in de natuur, een oude hoeve of industrieel pand, een toffe vrouw en samen vieren met mijn familie en goede vrienden is meer dan voldoende. Uiteraard gecombineerd met hapjes, drank en plezante muziek!”

Lothar Callaerts

Story image

De 26-jarige Lothar is vertegenwoordiger bij een kledingmerk en woont in Puurs. Hij is sociaal, ambitieus, rechtuit en gemakkelijk in de omgang. Hij is een heel eerlijk persoon, humoristisch, modebewust en emotioneel. Hij gaat graag uit eten en op stap maar kan evengoed genieten van een avondje gezellig thuisblijven. Koken is zijn passie. Zijn ideale partner is eerlijk en spontaan, staat stevig in haar schoenen en beschikt over een flinke portie humor. Hij zoekt een vrouw die haar gedacht durft te zeggen.

Ik ben enorm klaar om dit avontuur aan te gaan en heb veel vertrouwen in de match die de experten voor mij hebben uitgekozen. Ik hoop in het stadhuis vooral iemand te zien staan die graag lacht en meteen het ijs mee zal breken. Iemand die zeer sociaal is en er direct voor wil gaan. Hoe mijn ideale trouwdag eruit ziet? Het moet vooral een dag zijn waarop veel gelachen wordt. Niet alleen door mijn partner, maar ook met familie en vrienden die belangrijk zijn voor mij. Op een intieme locatie die veel charme uitstraalt.”

Jonah Hulselmans

Story image

Jonah is 30 jaar, woont in Arendonk en is IT consultant en app ontwikkelaar. Hij omschrijft zichzelf als vrolijk en goedlachs, is een echte doorzetter en kan af en toe koppig uit de hoek komen. Hij kocht een huis dat hij al een tijd aan het verbouwen is. Jonah is sportief en muzikaal (zo speelt hij prachtig piano), heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl en bezit een liefde voor mooi design. Hij zoekt een vrouw van de wereld, goedlachs, vrolijk en naturel. Wat hij verwacht van een relatie? Lachen, lachen, lachen en nog eens lachen.

Ik ben nu 7 jaar vrijgezel en heb voor dit avontuur 2 echte relaties gehad. Ik ging er tot nu toe vanuit dat ik de liefde van mijn leven ooit ging vinden door ze letterlijk tegen het lijf te lopen. Zoals in de romantische komedies (lacht). De laatste 2 jaar heb ik wel Tinder geprobeerd, maar dat was het ook niet. Omdat het dan precies geforceerd is. Via Blind Getrouwd hoop ik iemand te leren kennen die sociaal is, van het leven geniet en die mij vooral aanvaardt zoals ik ben. Mijn ideale trouwfeest, naast een toffe madam? Eentje waarbij ik al mijn vrienden en familie rond me heb, waar lekker eten is, gevolgd door een dansfeest waar iedereen uit de bol gaat.”

Nick Laenen en Christophe Ramont

Wie Nick en Christophe, de eerste bevestigde match, zijn en waarom ze precies deelnemen, lees je in dit artikel.

Bron en beelden: VTM

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)