bakken Pasen

Deze week in Libelle: 8x zalig zoet bakken voor Pasen

Door De Redactie

Nog even en we vieren Pasen, en dan mag het ietsje meer zijn, toch? Haal al je koekjes-, cake- en taartvormen dus maar boven en sla aan het bakken. Met de recepten die je deze week in Libelle vindt, bak je er sowieso iets moois van!

Van originele koekjes tot heerlijke taarten

Of je nu voor de naked paascake, de kakelverse paashaaskoekjes of schattige donutnestjes gaat: met de recepten die je deze week in Libelle vindt, is het maken van een zoete afsluiter voor je paasfeest zo gepiept!

Wat een showstopper, deze cakebloem met citroenglazuur. En iedereen kan ‘m maken! Mmm, was het maar elke zondag Pasen, nietwaar?

© Karl Bruninx

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 40x toppers van tuinmeubels die ook binnen leuk staan!
  • 16 lezeressen over hun voedselintolerantie
  • Nieuwe lenteroutes: wandelen langs polders en kreken
  • Lekkere lenteluchtjes
  • Openhartig: als jij ouder bent dan je mama toen ze stierf

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 14 april in de winkel!

Meer paasplezier?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."