Deze week in Libelle: de 5 allerleukste hondenwandelingen in Vlaanderen

Deze week in Libelle: de 5 allerleukste hondenwandelingen in Vlaanderen

Wandelen is leuk, maar met je trouwe viervoeter erbij wordt het nóg leuker, toch? Op de vijf natuurplekjes die je deze week in Libelle vindt kan hij zich even helemaal laten gaan. Kwispelende staartjes verzekerd!

5x wandelplezier voor je huisdier

Maak je elke dag hetzelfde ommetje? Een beetje jammer, want ook je hond houdt van variatie. Daarom in de Libelle van deze week: vijf bijzondere plekjes in Vlaanderen waar je pluizige kompaan even alle remmen mag loslaten!

Van losloopplezier in het Landschapspark Drongengoedbos tot ravotten in Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen: in Libelle is er voor elk woefje wat wils.


Meer leuke wandeladresjes voor en met je hond? In ons gratis Wandelpakket hebben we er heel wat verzameld,  gesorteerd op afstand én provincie: ontdek het hier.


20x smullen van een eitje

Om weer op krachten te komen na die stevige wandeling vind je twintig (k)ei-lekkere-gerechten met in de hoofdrol, uiteraard: een ei. Zachtgekookt, gepocheerd of verwerkt in een omelet. Lekker van bij ons of wereld-geïnspireerd: onze wit-gele vriend kan het allemaal.

In een hartige pannenkoek met gerookte kip en peultjes, of in een Turks jasje, met Labneh, chili-olie en platbrood: de recepten van deze en achttien andere gerechten vind je deze week in Libelle. Ga er snel om!

gerechten met ei
©Wout Hendrickx & Elise Noyez

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Doe de grote snurk-quiz!
  • Openhartig: Isabelle over haar sterrenkindje
  • Stijlvolle donsjasjes: ideaal voor het najaar
  • Down the Road: hartverwarmend interviews met Bob en zijn broers

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 22 september in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)