Vakantiepret verzekerd met de gratis invulboekjes van Averbode!

Vakantiepret verzekerd met de gratis invulboekjes van Averbode!
©GettyImages

Halen Nafi en onze hockeymannen goud? Eén ding is zeker: wij leven nagelbijtend mee met onze Olympische kampioenen! Speciaal voor die gelegenheid trakteren wij je (klein)kinderen dan ook op leuke gratis kidsbijlages van Averbode, over de Olympische Spelen. Ideaal bij dit kwakkelweer óf om mee te nemen op reis! 

Plezier gegarandeerd

Vertrekken jullie binnenkort op vakantie? Of beginnen je kinderen zich thuis te vervelen? Dan zullen ze zich vast wel kunnen bezighouden én amuseren met deze leuke bijlages van Averbode! Het zijn 24 pagina’s boordevol speel- en leesplezier, helemaal in teken van de Olympische Spelen, die je nu gratis kunt downloaden.

Een beestige woordzoeker en duizelingwekkende raadsels oplossen, zelf een Olympische Spelen organiseren, kennismaken met de atletische snelheidsduivels in de dierenwereld en een eigen medaille maken: dankzij de kidsbijlage van Averbode genieten je kinderen nog lang na van de Olympische Spelen en zijn ze even zoet (en jij dus ook …). 😉

Download de gratis invulboekjes hier!

De invulboekjes zijn het perfecte entertainment voor in de zomervakantie, tijdens een lange autorit, op een druilerige dag of gewoon om gezellig samen in te vullen, mét of zonder iets lekkers bij. Maar toch liever mét.

Veel plezier!

Klik op de afbeelding om de gratis bijlages te downloaden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Ook leuk met en voor kinderen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)