©GettyImages & Averbode

Beleef een sportieve zomer met de Olympische Spelen én Averbode!

Door De Redactie

Het is eindelijk zover: van 23 juli tot 8 augustus vinden de langverwachte Olympische Spelen in Japan plaats. Maar liefst 122 Belgische atleten trekken naar Tokio om er hun sportiefste beentje voor te zetten.

Uitkijken naar de Spelen!

Lopen er bij jou thuis ook kleine sportievelingen rond die halsreikend uitkijken naar de Olympische Spelen? Wel, dat treft! Om al een beetje vooruit te kijken naar het grootste sportevenement van de wereld heeft uitgeverij Averbode alle sportregisters opengetrokken en een leuke én educatieve zomerbijlage uitgebracht: ‘Zonnekind‘. Met de speciale uitgave stomen ze jouw (klein)kinderen op een speelse manier klaar voor de Olympische Spelen.

Daar zit goud in!

Met de hulp van de zevenjarige Japanner Yuki maakt je (klein)kind nader kennis met alle verschillende oude én nieuwe disciplines – 34 om precies te zijn -, leert het enkele eeuwenoude Japanse tradities en eetgewoonten, en begroet hij of zij je voortaan misschien wel in het Japans. Konichiwa! 

En er is meer! Het invulboekje bevat ook heel wat leuke doe-, denk- en maak-opdrachten, waar zowel kleine als grote sportievelingen mee aan de slag kunnen:

  • Maak samen een olympische vlag,
  • of een olympische medaille (die je na het invullen van de blaadjes met trots kunt uitreiken aan je (klein)kind).
  • Of lijkt het je wel wat om heerlijke wraps in de olympische kleuren op tafel te toveren? Dan hoef je maar het stappenplan van Averbode te volgen.
  • En zo zijn er nog veel leuke en interessante blaadjes om ingevuld te worden!

Download hier gratis de Olympische Spelen-kidsbijlage

En het beste van al? Wij mogen de zomerbijlage cadeau doen! De komende drie weken delen wij elke week een speciale uitgave in een andere leeftijdscategorie. We geven het startschot met de onderstaande invulblaadjes voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

Klik op de afbeelding om de gratis bijlage te downloaden.

De kidsbijlage ‘Zonnekind’ bevat 24 invulblaadjes.

Véél plezier!

Surf naar www.averbode.be voor meer oefenpakketten met verschillende toffe, activerende oefenboeken! 

Ook leuk voor en met kinderen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content