©GettyImages

Vakantiepret verzekerd met de gratis invulboekjes van Averbode!

Door Rani Merckx

Halen Nafi en onze hockeymannen goud? Eén ding is zeker: wij leven nagelbijtend mee met onze Olympische kampioenen! Speciaal voor die gelegenheid trakteren wij je (klein)kinderen dan ook op leuke gratis kidsbijlages van Averbode, over de Olympische Spelen. Ideaal bij dit kwakkelweer óf om mee te nemen op reis! 

Plezier gegarandeerd

Vertrekken jullie binnenkort op vakantie? Of beginnen je kinderen zich thuis te vervelen? Dan zullen ze zich vast wel kunnen bezighouden én amuseren met deze leuke bijlages van Averbode! Het zijn 24 pagina’s boordevol speel- en leesplezier, helemaal in teken van de Olympische Spelen, die je nu gratis kunt downloaden.

Een beestige woordzoeker en duizelingwekkende raadsels oplossen, zelf een Olympische Spelen organiseren, kennismaken met de atletische snelheidsduivels in de dierenwereld en een eigen medaille maken: dankzij de kidsbijlage van Averbode genieten je kinderen nog lang na van de Olympische Spelen en zijn ze even zoet (en jij dus ook …). 😉

Download de gratis invulboekjes hier!

De invulboekjes zijn het perfecte entertainment voor in de zomervakantie, tijdens een lange autorit, op een druilerige dag of gewoon om gezellig samen in te vullen, mét of zonder iets lekkers bij. Maar toch liever mét.

Veel plezier!

Klik op de afbeelding om de gratis bijlages te downloaden.

Invulboekje ‘Zonnestraal’ voor kinderen van 8 tot 10 jaar

De kidsbijlage ‘Zonnestraal, Dierenkampioenen’ bevat 24 leuke invulblaadjes.

Invulboekje ‘Zonneland’ voor kinderen van 10 tot 12 jaar

De kidsbijlage ‘Zonneland, Op weg naar de Olympische Spelen in Japan’ bevat 24 leuke invulblaadjes.
Surf naar www.averbode.be voor meer oefenpakketten met verschillende toffe, activerende oefenboeken! 

Ook leuk met en voor kinderen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content