Met dit liedje gaat Hooverphonic naar het Eurovisiesongfestival 2021

Met dit liedje gaat Hooverphonic naar het Eurovisiesongfestival 2021
© DPG Media

Hooverphonic heeft vanochtend ‘The Wrong Place’ voorgesteld, het liedje waarmee ze dit jaar naar het Eurovisiesongfestival gaan. Met het nummer zal het drietal ons land vertegenwoordigen in Rotterdam.

The Wrong Place

Hooverphonic was te gast bij MNM’s ochtendshow van Peter Van de Veire om hun nummer voor het Eurovisiesongfestival van dit jaar voor te stellen. Ze kozen voor ‘The Wrong Place‘, een song geschreven door Alex Callier en Charlotte Fornet. “Ik was meteen helemaal mee”, vertelt zangeres Geike. En ook gitarist Raymond vertelde dat hij heel tevreden is met hun inzending.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eurovisiesongfestival 2021

Aangezien het Songfestival van vorig jaar werd uitgesteld, gaat het dit jaar opnieuw door in de Ahoy in Rotterdam. Die locatie is te danken aan de overwinning van Duncan Laurence met ‘Arcade’ in 2019.

Het Eurovisiesongfestival vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 tot zaterdag 22 mei. Het wordt een aangepaste editie waarbij alles nauwgezet wordt opgevolgd volgens de geldende coronamaatregelen. Hoe het liedjesfestival er precies zal uitzien, is dus nog niet helemaal bekend.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)