Kijktip: openhartige documentaire over prins Harry en Meghan Markle

Kijktip: openhartige documentaire over prins Harry en Meghan Markle

Telefacts brengt vanavond een openhartige documentaire over de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Samen met een bevriende journalist volgen we hen tijdens hun reis door Afrika.

“Het is moeilijk”

Voor het eerst praten Harry en Meghan openlijk over wat er de voorbije twee jaar allemaal gebeurd is. Het koppel heeft het niet altijd makkelijk gehad: Meghan werd meermaals aangevallen in de pers en kreeg heel wat kritiek te verwerken, vaak als gevolg van verzonnen of overdreven verhalen.

Samen spannen ze een zaak aan tegen de Britse tabloids en vertellen ze wat dit emotioneel met hen doet. “Het is moeilijk”, zegt Meghan. “Ik denk niet dat iemand kan begrijpen hoe het is om lid te zijn van de koninklijke familie. In alle eerlijkheid: Ik had er zelf geen idee van.”

Bekijk hier alvast een voorsmaakje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De volledige documentaire zie je vanavond in Telefacts, om 23 uur op VTM.

Coverbeeld: VTM

Meer over Harry en Meghan:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)