Zo ziet Annie er nu uit!

Zo ziet Annie er nu uit!

Iedereen kent Annie, de roodharige krullenbol dat als weesmeisje schitterde in de gelijknamige musical. Het schattige, zingende meisje van toen is intussen al een pak voorbij de veertig en dit is er van haar geworden…

Aileen Quinn, de echte naam van de actrice, studeerde na haar musicalsucces voor vertaler-tolk Spaans-Engels en behaalde haar diploma in de Politicologie. Nadien ging ze kort aan de slag als vertaalster maar de lokroep van de showbusiness was te groot. Ze verscheen opnieuw in talrijke Broadway-producties als Peter Pan en Saturday Night Fever.

De krullen van weleer zijn verdwenen

In 2007 deed ze de overstap naar televisie zonder al te groot succes. Aileen richtte ook een eigen rockabilly soulband op: “Aileen Quinn and the Leapin’ Lizards”. Toch blijft ze ook dicht bij haar eerste liefde, musical. Ze reist momenteel heel Noord-Amerika rond om musical – en theaterles te geven aan kinderen en regisseert vaak kindertheaterproducties.

Nog steeds dezelfde guitige lach!

Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow…Herinneren jullie zich deze nog?

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)