2 bookzines vol tuininspiratie voor de prijs van 1

Door De Redactie

Ook als je tuintje erg klein of bijna onbestaande is, kun je het nog mooi vullen met groeiend en bloeiend groen. Het grote geheim: elk miniem vrij plekje benutten, door bijvoorbeeld in de hoogte te werken of planten op te hangen.

Inspiratie: Mini tuin, maxi effect

In dit boek vind je liefst 20 inspirerende, grappige en snel klaar projecten die kleur, focus en een wow-effect in huis of op je bescheiden buitenplek brengen. Zelfs een piepklein balkonnetje, een trede, een vensterbank of een muur kunnen volstaan!

Van potten maak je bijzondere, heel persoonlijke blikvangers, en miniatuurplanten worden zonder veel moeite een tuin in ‘t klein. Laat je inspireren, duik in de wereld van de minituintjes en je zegt nooit meer dat jij geen plaats hebt voor planten!

 

Groenten & fruit: zo makkelijk zelf te kweken

Groenten en fruit, zelf gekweekt in je eigen tuin of in potten: ze zijn gezond en super vers. Misschien denk je er al langer over, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Dan kan dit boek je helpen en inspireren.

Stap voor stap leer je aardappelen en prei, aardbeien en kersen en nog veel meer lekkers te kweken. Kies eerst voor de makkelijkste plantjes, die geen enkele beginner zullen teleurstellen: sla in een bloembak op de vensterbank, kruiden in een pot…

Zodra je wat ervaring hebt, zet je de volgende stap en mag het wat moeilijker. Een appelboompje in een bloembak misschien? Dankzij de duidelijke beschrijvingen en de slimme tips oogst je na enkele maanden je eerste eigen groenten en fruit. Smakelijk!

 

Betaal nu € 8,95 ipv € 17,90. Bestel dit lente-promopakket nu!

Partner Content