3 gi-ga-geweldige avonturen van Geronimo Stilton

Door De Redactie

3 weken lang brengt Libelle de supermuizenissige avonturen van Geronimo Stilton en zijn vrienden. Drie toptitels in een mooie hardcover uitgave ter waarde van € 9,95, maar dankzij Libelle haal je ze in huis voor maar € 5,90 extra per boek! Samen met je Libelle betaal je zo slechts € 8,30.

Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton

Na honderden sollicitatiebrieven te hebben doorgenomen, heb ik eindelijk de perfecte assistente gevonden voor mijn krantenuitgeverij. Pinky Punk is jong, dynamisch en een kei met computers. Maar ik let niet goed op en heb het contract al getekend als ik erachter kom dat ze ook ongelooflijk gewiekst en gi-gan-tisch brutaal is. Voor ik het weet zet ze heel mijn leven op z’n kop! Zo organiseert ze een nieuwjaarsfeest op de Noordpool, waar ze ons natuurlijk allemaal heen sleept. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Vanaf 9 augustus 2012 verkrijgbaar in pakket met Libelle

De geheimzinnige kaasdief

Op een dag kreeg ik een brief van De Verenigde Producenten van Stiltonkaas waarin stond dat ik en mijn familie de naam Stilton niet meer mochten gebruiken. Het was namelijk een beschermde naam van een Engelse kaassoort.
Dat lieten wij natuurlijk niet op ons zitten en we vertrokken naar de plek waar de Stiltonkaas vandaan kwam, om te kijken of we hier nog iets aan konden doen. Daar aangekomen bleek er geen Stiltonkaas meer te bekennen: een mysterieuze kaasdief stal de kaas onder ieders neus vandaan! Toen vond Benjamin een aanwijzing en gingen wij op onderzoek uit…

Vanaf 16 augustus 2012 verkrijgbaar in pakket met Libelle

Een monsterlijk mysterie

Op een avond fladderde Kalong, de huisvleermuis van de familie Duistermuis, plotseling door mijn keukenraam naar binnen! Hij kwam een pakje brengen, een monsterlijk spannend verhaal geschreven door niemand minder dan mijn goede vriendin Duifje. Het was een liefdesavontuur om rillingen van te krijgen, met een overgetelijke hoofdrol voor het Ding, het blubberige monster dat in de slotgracht van het Schedelslot woont!

Vanaf 23 augustus 2012 verkrijgbaar in pakket met Libelle
 


 

Partner Content