3 must-read boeken van dit najaar

Slaaptekort, een onrustig gevoel en een drang om binnen te blijven… Is het griepseizoen er al? Nee hoor. Het literaire najaar is begonnen en er staat heel wat spannends op het menu! 

De Oorsprong – Dan Brown

Wij pleiten schuldig. Ergens in een ver, ver verleden heeft het woord ‘populair’ een negatieve bijklank gekregen. De Oorsprong werd door velen op voorhand al verbannen naar het hoekje ‘populaire thrillers’. Geef Dan Brown een kans en laat je meeslepen in het nieuwste avontuur van Robert Landgon, ditmaal in Spanje. Aan een hoog tempo raast Brown doorheen zijn uiterst leesbare roman.

Schone slaapsters – Stephen & Owen King

Sman met zijn zoon Owen schreef Stephen King weer een bloedstollende thriller. Wereldwijd gebeurt er plots iets vreemd: als vrouwen in slaap vallen, dan worden ze langzaam onthuld in een cocon. Ze ontwaken niet meer tot iemand hen aanraakt. Dan schieten ze in een furie en worden ze enorm agressief en gewelddadig.

Het beste wat we hebben – Griet Op De Beeck

In dit boek hoef je niet op zoek te gaan naar spannende achtervolgingsscènes of een ‘whodunit’ narratief. Griet Op De Beeck gaat traag en gestaag doorheen haar verhaal, dat doorspekt lijkt met eigen interpretaties van moeilijk te bespreken zaken. Niet voor ongeduldige lezers.

Ben jij al lid van onze Facebookgroep De Libelle Leesclub? Volg welke boeken de andere leden échte aanraders vonden en welke flopten.

Mis zeker ook niet:

Previous article
Wandelen, een supersport!
Next article
Sigaretten laten letterlijk het leven in rook opgaan

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50