libelle roman

3 must-read romans voor tijdens je vakantie

Door De Redactie

Vergeet de wereld rondom je terwijl je wegduikt in de bladzijden van deze drie must-read romans. Aan de rand van het zwembad of thuis in de tuin, deze kleppers passen in elke setting. Libelle is niet verantwoordelijk voor de gemiste aantal uurtjes slaap!

Wij van David Nicholls

Douglas Peterson staat op het randje van een scheiding. Hij heeft nog maar één kans: een grote familievakantie die hen langs de grote Europese steden zal brengen. Dit wordt dé trip van hun leven, hij zal en moet haar terugwinnen. Een meeslepend liefdesverhaal, grappig en vooral ontroerend.

Tik dit boek op de kop voor een prikje met onze speciale zomerroman actie!

Goede dochter van Karin Slaughter

Een must-read van formaat! Karin Slaughter komt met haar nieuwe boek uit. Een klassieke ‘Slaughter’, het zoveelste verhaal waar suspense de plak zwaait.

De zusjes Charlotte en Samantha Quinn verloren achtentwintig jaar geleden door een gruwelijke aanslag hun moeder. Hun vader wordt nooit meer de oude. Charlotte groeit op als de ‘goede dochter’. Een advocate, net als haar vader. Dan is ze ooggetuige van een nieuwe aanslag …

Mazzel Tov van Margot Vanderstraeten

Zes jaar lang begeleidt Margot Vanderstraeten de kinderen van de Schneiders bij hun huiswerk als werkstudente. Via dochter Elzira en zoon Jakov krijgt ze beetje bij beetje toegang tot de gesloten joods-orthodoxe wereld van dit gezin. Hier heersen religieuze wetten en eeuwenoude tradities die de Vlaamse studente maar moeilijk kan rijmen met de tijd: de jaren negentig. Met Antwerpen op de achtergrond is dit één van de betere romans uit eigen land.

Beeld: Chloé Vermeiren

Mis zeker niet:

Partner Content