3x spannende Thuis-romans voor maar € 6,95 per boek!

Door De Redactie

Maakt naar Thuis kijken steevast deel uit van jouw avondprogramma? En vind je het jammer dat iedere aflevering maar een halfuurtje duurt? Dan hebben we goed nieuws! Want nu kun je drie Thuis-romans aan een zacht prijsje op de kop tikken bij Standaard Boekhandel, voor avonden vol leesplezier. 

Nergens beter dan thuis… in de zetel met deze spannende romans van je favoriete serie.

Dit zijn de verhalen die je nog niet kende…

Herboren

In Amerika, ver weg van zijn familie en vrienden, begint Franky Bomans aan een zoektocht naar zichzelf. Tot die ene vraag zijn hele wereld op zijn kop zet: is hij in het verkeerde lichaam geboren en wil hij niet liever een vrouw zijn?

Ongewenst

Na een lange zoektocht ontdekt Sam dat Simonne haar moeder is, tot beider verbazing. Maar hoe kon het zover komen? Waarom heeft Simonne Sam destijds zomaar achtergelaten? We gaan terug naar 1978, als Simonne voor het eerst in haar leven echt verliefd wordt op een knappe, maar veel oudere man.

Afgewezen

Als advocate is Karin Baert ijskoel en spijkerhard. Maar wanneer Kobe, haar bijna vergeten zoon, weer opduikt in haar leven, blijkt Karin ook een breekbare kant te hebben. Want samen met Kobe duiken er nog meer spoken uit haar verleden op…

Zo ga je te werk

Download de bon onderaan en ruil hem in bij een Standaard Boekhandel naar keuze. De actie is geldig zolang de voorraad strekt, van 01/02/2018 tot en met 17/03/2018. De prijs per boek bedraagt € 6,95 in plaats van € 17,50.

LIB_0518_REG_EPTHUISBOEK02_ALE

Voor die gezellige leesavonden:

Partner Content