4 x gegarandeerd skiplezier

© Zillertal Tourismus

Samen met Zillertal Tourismus

 

In het Zillertal vind je 515 kilometer perfect geprepareerde pistes, talloze skiliften en fantastische panoramische vergezichten. Tijdens deze 4 indrukwekkende skitochten kun je elke dag een ander skigebied verkennen.

Hoogtemetervreters

Heb je trek in hoogtemeters en adrenaline? Kom dan hier je honger stillen! Tijdens de Höhenmeter-Fresser-Runde leg je maar liefst 14.000 hoogtemeters aan een stuk af, inclusief de steilste afdaling van Oostenrijk. Begin vroeg aan je dag en geniet!

Culinair avontuur

De Genussrunde Hochzillertal-Hochfügen belooft naast sneeuw, kristalheldere berglucht en perfect geprepareerde pistes ook ander genot. Met dank aan een aantal bergrestaurants met dromerige zonneterrassen en culinaire verrassingen op je bord.

© Zillertal Tourismus

Puur plezier & actie

De Zillertal Arena Tour gaat voor plezier en actie, en is een geweldige ervaring voor het hele gezin. Wie zijn conditie wil testen, waagt zich aan de langste afdaling van Oostenrijk die maar liefst 10 km lang is en 2000 meter hoogteverschil belooft.

Gletsjer with a view

Als je je aan de Gletscher Runde waagt, word je beloond met een uitzicht dat tot aan de horizon reikt. Sneeuw is hier op de hellingen op 3250 meter hoogte altijd te vinden. Deze prachtige gletsjertocht is op-en-top genieten.

Klik hier voor meer info

 

Ontdek hier 2 recepten van culinaire heerlijkheden uit het Zillertal