5x de mooiste trouwtrends van 2019

5x de mooiste trouwtrends van 2019

Stap je volgend jaar in het huwelijksbootje? Proficiat! Om er de mooiste dag van je leven van te maken, ben je vast al volop aan het plannen. Heb je de trouwtrends van 2019 al gezien?

Huwelijksplanner Hamish Shephard van het Britse Bridebook.co.uk zet de vijf belangrijkste alvast op een rijtje.

1. Comfy chique


Volgend jaar staat (chique) comfort voorop! Denk maar aan jurken met zakken, broekpakken en luchtige stofjes die niet te zwaar zijn. En wat dacht je van fijne sandaaltjes met pareltjes of sneakers met kant? Weg met die pijnlijke voeten, hallo dancing shoes!

2. Kleurtje hier, kleurtje daar


Wit, lichtroze, perzik en pastelkleuren zijn nog altijd prachtig op een huwelijk, maar volgend jaar maken de lichte kleurtjes steeds meer plaats voor fellere tinten. Kleuren als rood, roze en oranje zul je overal kunnen vinden: van de boeketten tot de tafeldecoratie en de jurken van de bruidsmeisjes.

3. Eco on top


De zero waste-trend maakt z’n opmars, ook in de huwelijksindustrie. Duurzaamheid is belangrijk in heel wat onderdelen van een trouwfeest: herplantbare bloemen, organische menu’s en zoveel mogelijk plasticvrije catering.

4. Technologische snufjes


Videoreportages, foto’s met drones en andere technologische hoogstandjes worden populairder, om het huwelijkspaar een originele herinnering aan hun grote dag te bezorgen.

5. Verlovingsreizen


Stress bij de huwelijksvoorbereidingen? Koppels schudden ze steeds vaker van zich af tijdens een verlovingsreis. Sinds prins Harry en Meghan Markle naar Afrika trokken voor ze in het huwelijksbootje stapten, is deze trend alleen maar bekender geworden. Vooral verre en exotische bestemmingen zijn populair.

Meer inspiratie? Ga naar de trouwbeurs (mét korting)!

Een magische trouwlocatie, de perfecte jurk of de ideale fotograaf: de trouwbeurs Liefdevol Trouwen is dé plek voor toekomstige bruiden en bruidegommen. Je vindt er een overvloed aan inspiratie, en dat allemaal in een supergezellige setting. Via Shedeals neem je nu gratis je partner, mama of beste vriendin mee: je betaalt slechts € 12,00 in plaats van € 24,00 voor een duoticket. De beurs strijkt neer in Antwerpen, Hasselt, Roeselare, Kortrijk en Gent. Klik hier voor meer info en laat je inspireren!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: Het Nieuwsblad – Beeld: iStock

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)