wedding cake in beach wedding

7 bruidstaarten voor op elk droomhuwelijk

Door De Redactie

Net zoals bij trouwjurken en feestzalen zijn ook bruidstaarten gevoelig aan trends. Trouw jij in 2019? Laat je bakker dan zeker deze spektakelstukken zien!  

Het eten moet niet enkel lekker zijn, het oog wilt ook wat. Zeker wat de bruidstaart betreft. Naast de stralende bruid moet het zowat het populairste trouwstuk zijn waarvoor mensen hun fototoestel bovenhalen. Dus save the best for last en pak uit met een kanjer van een taart!

Lintje errond

J. SPARKS PHOTOGRAPHY

Ziet alles er niet beter uit met een mooi cadeaulint errond? Geen grote extra kost, maar wat een wauw-effect. Tip: zorg ervoor dat het lint dezelfde kleur heeft als je trouwboeket!

Foto: J. Sparks Photograohy; Taart: Cakes Couture

Textielmotiefjes

AUTUMN CUTAIA PHOTOGRAPHY

De bohémien chique-stijl is nog steeds hipper dan ooit en ja hoor, macramé, brocante of kwastjes komen gewoon ook terug op je taart.

Foto: Autumn Cutaia Photography; Taart: Astonishing Cakes LLC

Rustiek ‘onafgewerkt’

LINDSAY EILEEN PHOTOGRAPHY

Alsof er juist een laagje bloemsuiker over is gestrooid. De half-opgemaakte cakes zonder te veel tierlantijntjes worden een echte hit in 2019.

Schilderspalet

POPPYSEED PHOTOGRAPHY

Voor alle kunstliefhebbende bruidjes die houden van kleur:  glazuur als verf op een schilderspalet. Dit wordt een blikvanger op tafel!

Foto: Poppyseed Photography; Taart: Sugar Lane Bakery

Kralenketting

FLY AWAY PHOTOGRAPHY

Voor al wie houdt van klassiek, maar het graag strak ziet: deze witte parelketting-taart staat vast hoog op je verlanglijstje!

Minitaart

MULLINIX WEDDINGS

Steeds meer koppels kiezen voor kleinere zoetigheden zoals macarons, cupcakes of fancy donuts. Om dan toch een ‘taart-snijden-momentje’ te hebben (en elkaars gezicht te besmeuren met slagroom) kun je kiezen voor een minibruidstaartje. Camera in de aanslag?

Foto: Mullinix Weddings; Event design: Events By Elle; Taart: Shining Stars Catering

Snoepbuffet

EMILY CHRISTINE PHOTOGRAPHY

Voor sommige koppels kan het dansfeest niet snel genoeg beginnen. Een lange tafel vol snoep (in themakleur uiteraard) is dan de ideale oplossing! Tussen twee liedjes door een zoetje in de mond en hup, verder dansen maar!

Foto: Emily Christine Photography; Event design: Michaela Elizabeth Creative; Taart: Cakeity Cakes 

Bron: Purewow.com. Beeld: Getty Images

Lees meer:

 

Partner Content