Cute little witch doing scary face. Halloween theme.

Griezelplezier met én zonder kinderen

Tijdens de herfst maken we niet enkel boswandelingen maar wagen we ons af en toe aan griezelig leuk uitje. Vanaf midden oktober sluipt namelijk ook in Vlaanderen Halloween binnen. Durf jij bibberend plezier aan? Trek dan zeker naar dit spookachtige avontuur!

 Bibberen en beven in Walibi

20160929-WalibiHalloween640

Walibi organiseert hét grootste halloweenfeest van België. Het pretpark won dan ook een prestigieuze award voor beste halloween-event van de Benelux. Je vindt er naast alle spetterende attracties ook 200 monsters, 5 spookhuizen overdag en 7 ‘s avonds, 6 trickzones en 5 scarezones, en uiteraard tonnen pompoenen. Alles om je met verstomming te slaan.

  • Overdag kun je met de kinderen wandelen door een doolhof en plezier maken in een speciaal voor hen ontworpen zone, waar stuntmannen, steampunk cowboys en zelfs een vreemde ruiter te paard hen opwachten…
  • maar na 17 u transformeert het park langzaam tot een ware freakshow met de gruwelijkste wezens. Het park is dan niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Want dit wordt hardcore griezelen! Dit jaar komt een nieuw spookhuis tot leven. In ‘Bloc H’ schuilt een duistere gevangenis…met al even duistere bewoners. Pas op, of je wordt zelf opgesloten! Niet voor gevoelige zieltjes.

 

Lekker griezelen kan nog tot 5 november. Het park is open tot 22u ‘s avonds op 28, 29, 30 en 31 oktober, en op 1, 3 en 4 november. De verrassendste halloween-uitstap tijdens de herfstvakantie! Durf jij het aan? Alle info vind je hier.

Lees meer:

 

 

 

Partner Content