7 sexy films voor Valentijn

Door De Redactie

Vrijdag is het Valentijn. Wij selecteerden 7 zinderende films die je alvast in de stemming brengen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last Tango in Paris (1972)

Met: Marlon Brando en Maria Schneider

Het verhaal: Wanneer Jeanne, een mooie Parijse vrouw, op zoek gaat naar een appartement ontmoet ze Paul, een oudere zakenman. Hoewel ze elkaars naam niet kennen, storten ze zich in een passionele relatie. Jeanne staat op het punt te trouwen met Tom, maar dat is buiten Paul gerekend.

9 1/2 Weeks (1986)

Met: Kim Basinger en Mickey Rourke

Het verhaal: John, een rijke zakenman, verleidt Elizabeth, een assistente in een kunstgalerij die net gescheiden is. Voor ze weet, speelt ze de hoofdrol in de vreemde seksuele fantasieën van John en wordt ze helemaal afhankelijk van hem.

Unfaithful (2002)

Met: Richard Gere, Diane Lane en Olivier Martinez

Het verhaal: Connie is getrouwd met Edward, met wie ze een leuke zoon heeft. Maar ze verveelt zich en ze wil meer. Wanneer ze een knappe vreemdeling tegen het lijf loopt, begint ze een affaire met hem. Al gauw begint Edward iets te vermoeden…

Y Tu Mamá También (2001)

Met: Maribel Verdú, Gael Garciá Bernal en Diego Luna

Het verhaal: De rijke tieners Tenoch en Julio ontmoeten de knappe Luisa op een bruiloft. Om indruk op haar te maken, vertellen ze dat ze op het punt staan te vertrekken naar het geheime strand Boca del Cielo. Luisa gaat met hen mee en het wordt een reis vol ruzie, spanningen en verleidingen.

Eyes Wide Shut (1999)

Met: Nicole Kidman en Tom Cruise

Het verhaal: Nadat zijn vrouw Alice toegeeft seksuele fantasieën te hebben over een andere man, raakt William geobsedeerd door de gedachte seks te hebben met een ander. Via een vriend belandt hij op een geheim seksfeest. Niet lang daarna gebeuren er vreemde dingen en wordt het leven van William en zijn gezin bedreigd.

Original Sin (2001)

Met: Angelina Jolie en Antonio Banderas

Het verhaal: Cuba, eind 19e eeuw. Zakenman Luis Vargas haalt de Amerikaanse Julia Russell naar Cuba om met haar te trouwen. Hij raakt volledig bezeten van de beeldschone sensuele vrouw, maar al snel komt haar duistere verleden aan het licht. Kort daarna verdwijnt ze en gaat Luis op zoek naar haar. Hij raakt verstrikt in een web van leugens en bedrog.

 
 

Basic Instinct (1992)

Met: Sharon Stone en Michael Douglas

Het verhaal: Politierechercheur Nick Curran onderzoekt de moord op een rockster die tijdens een gevaarlijk seksspelletje is doodgestoken met een ijspriem. De hoofdverdachte in de moordzaak is Catherine Tramell, een aantrekkelijke, maar manipulatieve schrijfster. Nick kan haar niet weerstaan en begint een relatie met haar. Met alle gevolgen van dien…

Partner Content