4x leuke gezinsactiviteiten voor de paasvakantie (mét korting!)

Door Rani Merckx

De paasvakantie, die staat garant voor uren plezier met het hele gezin! Heb je een paar daagjes verlof gepland, maar weet je niet goed wat te doen? Wij geven je alvast de allerleukste doe-tips waar je nu mét korting naartoe kunt!

Bobbejaanland: da’s plezant!

Het vakantie-uitje bij uitstek voor jong en oud? Een dagje naar het attractiepark Bobbejaanland! Schreeuw de longen uit je lijf in de duizelingwekkende achtbanen, zoek verkoeling in de wildwaterbaan of bezoek Naiads Waters, de nieuwe sprookjesachtige waterspeelzone.

Een dagje Bobbejaanland? Da’s plezant! En nog leuker? Dankzij Shedeals profiteer je nu van een mooie korting: betaal slechts 21,90 euro in plaats van 37,50 euro voor een toegangsticket voor volwassenen.

Strik die korting hier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Beestenboel in dierenpark Forestia

Wat het Forestia dierenpark zo bijzonder maakt? Je ontdekt er allerlei grote roofdieren die uit onze streken zijn verdwenen, maar ook dieren die nog steeds in onze bossen wonen. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons en 300 andere dieren staan je gezin op te wachten. Het dierenpark is zowel voor jong als iets minder jong een ware belevenis.

Profiteer nu van een fikse korting, en betaal dankzij Shedeals slechts 8,25 euro in plaats van 16,50 euro voor je toegangsticket. Ook geldig voor kinderen en jongeren.

Strik die korting hier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Comics Station: waar stripfiguren tot leven komen

Comics Station is wereldwijd het eerste park dat gevestigd is in een internationaal treinstation. Het pretpark is onderverdeeld in 6 themazones over 4 verdiepingen, telkens rond een bekende Belgische stripreeks: De Smurfen, Suske & Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. En je roetsjt op de hoogste indoorglijbaan ter wereld (22,5 m hoog) naar beneden! In totaal zijn er 60 activiteiten (van interactieve spelletjes tot mechanische attracties), dus er valt heel wat te beleven.

Willen je kinderen (en stiekem jijzelf ook) hun favoriete stripfiguren tot leven zien komen? Dankzij Shedeals kan dat nu aan een zacht prijsje: betaal slechts 14,90 euro in plaats van 21,50 euro voor een toegangsticket!

Strik die korting hier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Ontrafel het mysterie achter Stonehenge

Je verdiepen in het mysterie achter Stonehenge, een van de meest fascinerende monumenten ter wereld? Dat kan nog tot 21 april in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Interessante feiten en verrassende inzichten wisselen elkaar af. Interviews met archeologen, levensechte figuren, films, tekeningen én unieke objecten vertellen het boeiende verhaal van de mensen achter de wereldbefaamde stenen.

Dankzij Shedeals kun je deze tijdelijke tentoonstelling gratis bewonderen én geniet je een mooie korting voor de permanente tentoonstelling van het museum. Zo betaal je ter plaatse 21 euro in plaats van 31 euro!

Strik die korting hier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Ook mooi meegenomen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content