Al Disney wat de klok slaat

Door De Redactie
Afgelopen zondag kleurde de televisie bij heel wat gezinnen helemaal Disney, want die dag ging de populaire televisiezender Disney Channel in België van start!

Tijdens die openingszondag werden maar liefst vier Disney-films op ons losgelaten, maar er is natuurlijk meer. Veel meer!
Naast bekende series als “Phineas and Ferb” en “Zack&Cody” kan je ook kennis maken met de hitseries “Jonas” en “Wizards of Waverly Place.” In die eerste reeks worden de broers Kevin, Joe en Nick gevolgd. Samen vormen ze de razend populaire popgroep Jonas Brothers en in de serie krijg je een blik achter de schermen. In “Wizards” draait alles om magie. Hoewel de familie Russo op het eerste zich een normale familie lijkt is er toch een opmerkelijk verschil…het zijn namelijk afstammelingen van echte tovenaars!

Voor de iets kleinere televisiekijkertjes is er dan weer Playhouse Disney met de series “Mickey Mouse Club House”, de eerste computer aangestuurd 3D-animatie televisieserie. De focus hier ligt op interactie met de allerkleinsten. Ze leren om problemen te kunnen oplossen. In elke aflevering helpen de karakters de kijkertjes met basisvaardigheden als vormherkenning en tellen. Ook “Handy Manny” spreekt de kleinsten aan. Manny is reparateur en vormt een team met zijn sprekende gereedschapsvrienden. Hij helpt de kids om van alles te leren!

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 167 landen en in 32 talen bereikt de zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.

Disney Channel is te ontvangen in het digital TV Package van Telenet in Vlaanderen (kanaal 29) en in Brussel (kanaal 119) en Belgacom (kanaal 133).

Partner Content