3x te gekke vader-zoon-weekendjes

Samen ravotten in de tuin, een wedstrijdje ‘s werelds luidste boer laten, die spannende sportwedstrijd op televisie volgen: zonen vertoeven graag onder vaders vleugels. Dus waarom eens geen vader-zoon-weekendje boeken?

Messi achterna

Denk voetbal, tapas, strand, kleurrijke gebouwen, denk Barcelona! Wat een heerlijke stad om als ouder met je kind te ontdekken. Samen door de stad fietsen, een balletje trappen in Camp Nou, een snoepmakerij bezoeken om zo de dag af te sluiten met een verfrissende duik in de zee. Hier verveel je je geen seconde. Je kunt een speciaal vader-zoon-arrangement boeken via pharosreizen.com dat al deze leuke activiteiten voor jou uitstippelde. Geen stress, enkel plezier met elkaar.

Outdoor avontuur

Herinneringen voor het leven creëer je vaak door de simpelste dingen: de zonsondergang aan het kampvuur of een vogelnestje spotten. Meer dan de natuur en elkaar heb je niet nodig om die stevige kind-ouderrelatie op te bouwen. Adem samen de frisse boslucht in door te gaan kamperen. Wedden dat jullie veel van elkaar leren? Wie niet goed weet waar zoeken, kan terecht bij vaderzoon.be. Een organisatie die zich uitsluitend bezighoudt met zalige vader-zoon-uitjes samenstellen.

Met de boot naar Londen

De thuishaven van Harry Potter, James Bond en Sherlock Holmes. Je fantasie wordt in deze stad langs alle kanten geprikkeld. Ontdek samen het oude centrum van Londen met een stevige portie fish & chips in de hand. Star Wars-fans kunnen zich uitleven in de Star Wars Experience bij Madame Tussaud. Of laat je uitgebreid fotograferen op de filmsets van Pirates of the Carribean. Bekijk London als een vogel in de London Eye en zing mee uit volle borst met een van de vele betoverende musicals op West End. Zoek hier jouw ideale reisprogramma.

 

En laten we even eerlijk zijn: de dochters genieten hier even hard van!

 

Bron: pharosreizen.com, vaderzoon.be. Foto: Shutterstock

Partner Content