Bake Off komt naar Vlaanderen met Wim Opbrouck als presentator

Dit najaar start op VIER Bake Off Vlaanderen. Tien amateurbakkers zullen acht weken lang hun beste bakkerskunsten bovenhalen. En de presentator? Dat wordt niemand minder dan de guitige Wim Opbrouck. Laat die tompoezen maar komen!

Tien amateurbakkers op dreef

The Great British Bake Off was in Groot-Brittannië jarenlang een van de populairste programma’s. Nu is er dus ook een Vlaamse versie van het programma op komst. Het concept? Tien amateurbakkers geven het beste van zichzelf. Tijdens spannende opdrachten en zenuwslopende uitdagingen zullen ze acht weken lang toveren met hun verbluffende bakkerskunsten.

Smullen met Wim Opbrouck

Alle baksels worden beoordeeld door twee juryleden, Herman Van Dender en Regula Ysewijn. Herman is een toppatissier en Regula een gepassioneerde foodblogster. De twee zijn nog niet zo bekend, maar dat zal vast niet lang duren. Want met niemand minder dan de immer vrolijke Wim Opbrouck als host zal dit programma ongetwijfeld heel wat kijkcijfers scoren.

Zelf is Wim niet zo’n bakkersheld, dus zal het bij proeven blijven. “Maar ik heb me voorgenomen om in dit programma geen gram bij te komen”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. Geen probleem, Wim, wij komen met veel plezier proeven!

Beeld: VIER

Liever zelf bakken? Lees dan zeker deze artikels:

Partner Content