Bescherming voor je huid én het milieu

Door De Redactie
Een droge, vermoeide en doffe huid? Denk dan even aan jezelf en het milieu dankzij het Radiance Moisturing Masker van Kibio!

Radiance Moisturing Masker

Een hydratatie en ontspanningskuur voor de droge, vermoeide en doffe huid. Dit smeuïg masker is zacht geparfumeerd met vanille en citrusvruchten. De onmisbare verzorging voor een onmiddellijke en doeltreffende hydratatie. De huid wordt zacht, intens gevoed en opnieuw stralend. Kibio koos voor een samenstelling van bio plantaardige olie van Jojoba, bio plantaardige olie van hazelnoot en bio essentiële olie van zachte sinaasappel voor dit masker.

Tube 75 ml – 16 euro

Crème Tendre Gommage

Het allereerste potje van 100% gerecycleerd glas. Deze Soft Scrubbing Cream is dus even heilzaam voor onze planeet als voor je huid. Deze smeuïge crème met zijn heerlijke amandelparfum reinigt het gezicht grondig en verwijdert zachtjes alle dode huidcellen en onzuiverheden. Voor de samenstelling van dit product koos Kibio voor poeder van abrikoospit (scrubt grondig en verfijnt de huidkorrel), verbenahydrolaat (verzacht en kalmeert de opperhuid) en de etherische olie van bittere amandel (straalt een lekkere geur uit).

Pot 50 ml – 23 euro

Partner Content