Bestemming Vakantiesalon

Door De Redactie
Van 27 tot en met 31 januari kan je op het Vakantiesalon in Antwerp Expo jouw droomvakantie gaan uitstippelen en de beste informatie afgestemd op jouw reiswensen opzoeken.

Elk jaar opnieuw probeert het Vakantiesalon in Antwerpen de bezoekers een onvergetelijke droomvakantie te bezorgen door hen de best mogelijke informatie aan te bieden afgestemd op hun specifieke reiswensen. Elk jaar opnieuw ook speelt het aanbod in op de nieuwste trends, met nieuwe operatoren en nieuwe bestemmingen. Het is een interactief salon, dat volledig mee is met de toeristische actualiteit en voortdurend in beweging is.

De gemiddelde Belg heeft nauwelijks twee weken vakantie per jaar en wil dan ook degelijk geïnformeerd zijn om niets aan het toeval over te laten! Je weet vooraf nooit of jouw hotel, appartement of avontuur aan jouw verwachtingen zal beantwoorden qua sfeer, locatie en weersomstandigheden. Om aan die behoefte van betrouwbare informatie tegemoet te komen, ontstond 33 jaar geleden het Vakantiesalon in Antwerpen.

Meer dan 600 exposanten verspreid over een oppervlakte van ongeveer 20.00 m² maakt van het Vakantiesalon hét uitstalraam van de actuele vakantie- en reismarkt. Dit jaar komen nog meer verre bestemmingen aan bod, zoals Nepal, India, Indonesië, Bolivia, Peru, Oeganda en Zuid-Afrika. In dezelfde geest zullen ook de ongewone vakanties, die de platgetreden paden verlaten een belangrijke plaats innemen. Maar ook wie liever in eigen land (of in de buurlanden) vakantie neemt, wordt zeker niet vergeten! Dit jaar is Frankrijk trouwens het gastland op het Vakantiesalon!

Meer info: http://www.vakantiesalon.be

Partner Content