Uittesten: deze drie veranderingen verbeteren je relatie

Wanneer je in een lange relatie zit, sta je niet zo vaak meer bij stil bij mekaar als koppel. Toch is het belangrijk om elkaar genoeg tijd en aandacht te blijven geven. Met deze drie veranderingen groeien jullie weer dichter naar elkaar toe.

Breng afwisseling in jullie date night

Jullie zien elkaar in de badkamer tijdens het tandenpoetsen, vluchtig in de keuken of in de hal. ‘s Avonds ploffen jullie allebei uitgeput in de zetel om televisie te kijken. Natuurlijk helemaal niets mis mee, maar het kan zó fijn zijn om er nog eens samen op uit te trekken. Zet jullie wekelijkse date night in je agenda, net zoals je zou doen voor het werk. Ook al is het gepland, en of het nu een etentje of filmavond is: jullie zullen er allebei van genieten.

Bespreek jullie frustraties

Je hebt al eens de neiging om de kleine dagelijkse ergernissen voor jezelf te houden. Eigenlijk is het beter om deze meteen openlijk te bespreken in plaats van ze op te kroppen. Door open met elkaar te communiceren, zullen jullie dichter naar elkaar toegroeien.

Werk hard, maar niet té

Liefde is een werkwoord en een relatie is hard werken, maar zie het niet té veel als een taak die volbracht moet worden. Het belangrijkste is net dat jullie alle stress samen kunnen loslaten. Vergeet vooral niet om met volle teugen van elkaar te genieten.

Lees meer:

 

Partner Content