‘Blind Gemiauwd’: Alles op zijn tijd met kater Puma

‘Blind Gemiauwd’ is hét datingprogramma voor baasjes die op zoek zijn naar een dier om het al hun liefde te geven. Vandaag stellen we je Puma voor. Een rustige kater die op zoek is naar een baasje om gezellig samen op de bank te knuffelen.

In deze aflevering gaat redactrice Lynn op date met kater Puma, een man op leeftijd die geniet van rust en de kleine dingen. Zal die magische klik er zijn? Ontdek het hier in een nieuwe aflevering van ‘Blind Gemiauwd‘!

BIED JIJ PUMA EEN WARME THUIS?

Puma is een kater van 15 jaar oud en is al lang niet meer zo wild als zijn naam doet vermoeden. Hij is op zoek naar een gezinnetje dat hem een mooie oude dag kan geven en niet te actief is. Naast in zijn mand liggen, houdt Puma van knuffelen en eten, zo vind je de weg naar zijn hart. Hij heeft wel een beetje verzorging nodig aan zijn oogje, maar je zult er heel veel likjes en kopjes voor terugkrijgen!

Op slag verliefd geworden op Puma? Hij wacht op jou! Wil jij hem graag een warme thuis geven, neem dan contact op met Dierenbescherming Mechelen.

Camera en montage: Tim Keeren

LEES OOK:

Partner Content