Bloemenmagie in een fles

Door De Redactie

Graag een mooie bloemenborder in je tuin maar helaas weinig tijd en ervaring ? Geen nood! Nu is er Flower Magic, een revolutionnaire innovatie van Substral! Hierdoor wordt zelf bloemen zaaien kinderspel. Deze gebruiksklare mix van bloemenzaad, potgrond en meststof tovert al na 6 weken de eerste bloemen tevoorschijn. Daarna verschijnen er, 3 tot 4 maanden lang, altijd nieuwe bloemen.

Bloemen zaaien is niet gemakkelijk. Het resultaat is vaak teleurstellend (niet genoeg bloemen, dun gezaaid…). Iedereen wil echter graag mooie bloemen in de tuin, en daarvoor is er nu Substral Flower Magic ontwikkeld.

Toverformule

Substral Flower Magic bevat:

 1. Een zorgvuldig uitgekozen mix van bloemenzaad die zo geselecteerd werden dat ze zorgen voor een harmonieus bloemenbed tijdens het volledige seizoen.
   
 2. Osmocote-meststof die de planten gedurende het volledige seizoen voorziet van voeding.
   
 3. Een potgrond op basis van kokosvezel die werkt als een spons, 8 keer zijn volume in water absorbeert en het volume verviervoudigt. Daardoor creëert zich rondom de zaden een vochtig en beschermend milieu, dat de ontkieming en de ontwikkeling van een stevig wortelstelsel bevordert.

Steek je handen uit de mouwen

Substral Flower Magic is heel gemakkelijk te gebruiken. Na deze stappen komt jouw bloemenweelde binnen handbereik.

 1. De oppervlakte onkruidvrij maken en de bodem fijn harken
 2. De fles schudden (om de zaadjes gelijkmatig te verdelen in de fles) en dan uitstrooien in een dunne laag. Vervolgens inharken.
 3. Zachtjes voldoende water geven (geen plasvorming)
 4. Wanneer de potgrond lichtbruin wordt van kleur is het tijd om opnieuw water te geven.

 

Ben je avontuurlijk ingesteld, kies dan voor de Multicolour versie. Daarin zitten maar liefst 29 variëteiten van bloemenzaad. Ben je eerder een liefhebber van romantisch roze? Ook daar hebben we een mix voor: Substral Flower Magic Roze. En ten slotte is er ook Substral Flower Magic Blauw, met 19 verschillende variëteiten van bloemenzaad.

Ontdek meer over Substral Flower Magic op www.flowermagic.be of stuur een fleurige e-card via www.zeghetmetflowermagic.be

Maak kans op een fles Flower Magic Multicolour. Doe mee aan de wedstrijd!

Partner Content