‘Boer zkt Vrouw’ is terug mét verrassende wending

‘Boer zkt vrouw’ keert terug naar het scherm én wordt in een volledig nieuw jasje gestoken.  Binnenkort op de buis: Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond. En die titel mag best letterlijk genomen worden.

Liefde kent geen grenzen

Dina Tersago gaat na bijna drie jaar opnieuw op zoek naar de liefde. Niet voor zichzelf, maar voor een nieuwe lading fantastische boeren. Samen met An Lemmens bezoekt ze Vlaamse boeren die in het buitenland wonen en werken en op zoek zijn naar een Vlaamse geliefde.

De mannen wonen momenteel in Australië, Noorwegen, Duitsland, Canada en Zuid-Afrika. Het zijn niet lang niet allemaal klassieke landbouwers. Onder hen een stoere cowboy, een passionele olijfboer en de uitbater van een zorgboerderij.

Op zoek naar een Vlaamse vrouw

Ondanks hun prachtige woonplaats en bloeiend bedrijf mist er iets: de liefde. Omdat de boeren afkomstig zijn uit Vlaanderen, willen ze liefst een Vlaamse vrouw vinden die bereid is om voor hen naar het buitenland te verhuizen.

Tijdens de dubbele startaflevering worden de boeren voorgesteld. Wie weet kruip jij in je pen en vind je de liefde van je leven aan de andere kant van de wereld? Vergeet ons geen kaartje te sturen!

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond: zondag 25 maart en zondag 1 april 2018, om 20u op VTM. 

Lees meer:

 

Partner Content