Brrr… ‘t is breiweer: 3x patronen waarmee je zo aan de slag kunt!

Door Rani Merckx

De ochtenden worden frisser, de verwarming gaat een graadje hoger. Je kunt er niet omheen: de herfst zit in de lucht! En een frisser seizoen vraagt om een lekker warme outfit, toch? En jawel, wij maken ‘m gewoonweg zelf!

‘t Is brrrreiweer

Zelf aan de slag gaan met je breipriemen levert je niet alleen leuke en unieke creaties op, het is ook nog eens goed voor je gezondheid! En daarom, speciaal van ons voor jou: 3 Scandinavische breipatronen en werkomschrijvingen waarmee je zo aan de slag kunt!

3x warme winterbreisels

Stap dit najaar warm ingeduffeld de deur uit in je selfmade zachte trui, cardigan of muts. Of wat dacht je van een schattige sweater voor je viervoeter? Wij helpen je op weg!

KLIK OP DE AFBEELDING EN ONTVANG HET BREIPATROON.

 

1. Vest Grete

Zacht, warm en mooi op elke outfit: zo moet een wintervest zijn, toch? De populaire vest ‘Grete’ is elegant, en wordt volop in het rond gebreid, – euh verspreid!

Klik hier voor de werkomschrijving.

2. Trui Gudrun

Zelfgebreid is gewoonweg mooi, en voor kinderen ongelooflijk handig. Verras je (klein)kinderen met een warme muts, zachte sjaal, of deze schattige trui!

Klik hier voor de werkomschrijving.

3. Trui Arthur (voor hondjes)

Zo schattig, zo warm! Deze trui levert je gegarandeerd heel wat natte pakkerds van je viervoeter op.

Klik hier voor de werkomschrijving.

Doe jij het beter?

via GIPHY

 Download, print en aan de slag dan maar!

Deze werkomschrijvingen komen uit het ‘Noors Breiboek, eigentijdse Scandinavische breipatronen voor jong en oud’. Nu te koop voor € 24,99 bij Standaard Boekhandel!

Beelden: trui ‘Gudrun’ ©Carina Svendsen – trui ‘Grete’ en ‘Arthur’ ©Ingeborg Refsnes

Las je dit al?

Partner Content