Romantic getaway --- Image by © Floresco Productions/cultura/Corbis

Cadeautjes voor mama’s die me-time verdienen

Mama’s cijferen zich vaak weg voor hun gezin en zijn constant in de weer. Dus als je vindt dat je mama ook eens een echt ik-momentje verdient, kun je haar verrassen met een van deze verwencadeautjes.

Manicure – pedicure

Altijd een voltreffer, zo’n zalige hand – en voetverzorging van het schoonheidsinstituut. Een warm badje, lekker geurende lotions en  een fris lentekleurtje op je piekfijn geknipte nagels doen wonderen voor je handen en voeten. Kies zorgvuldig je schoonheidsbehandeling uit, want soms komen ze met een lekker glaasje bubbels en versnaperingen. Een ultiem relaxmomentje!

Kleuranalyse en stijladvies

Moeders hebben vaak niet heel veel tijd om uitgebreid te shoppen en twintig kledingstukken per winkel te passen. Daarom is het handig om op voorhand te weten waarmee je fantastisch staat en wat je uitstraling ten goede komt. Een kleuranalyse met stijladvies is een geweldig cadeau voor mama’s die niet kunnen kiezen tussen rood of blauw, zwart of wit. Aan de hand van je huidskleur, haar en lichaamsvorm ontdek je wel kleurenpalet bij je past en welke modellen je het beste flatteren. Nooit meer een miskoop!

Brushing bij de kapper

Zoals de kapper het doet, zo kunnen we het thuis nooit! Lang of kort haar, na een kappersbeurt voel je je vaak als nieuw. Altijd leuk dus om een brushing cadeau te krijgen (mét hoofdmassage graag!). En dan het liefst plannen in een weekend wanneer er een feest of etentje op de kalender staat. Dubbel gewonnen!

Pilates

Zalig, de zondagochtend of na een drukke werkdag volledig zen worden met een stevige sessie Pilates. Je verbetert niet alleen je algemene conditie maar ook je ademhaling en stressbestendigheid. Een bonus voor je rug – en buikspieren én je lenigheid. Je hoeft helemaal geen goede conditie te hebben en ook mama’s met kwaaltjes passen perfect in een les Pilates.

Massage

Toch wel een van de meest ultieme ontspanningsmomenten: een uitgebreide massage. Wat brengt je meer tot rust dan een stel knedende handen op je lichaam. Ga voor de meest uiteenlopende variaties. Van chocolade tot zeewier, van Thais tot Zweeds: we proberen ze graag allemaal uit!

Gastronomisch etentje

Voetjes onder tafel schuiven en ons complexloos laten bedienen. Daar houden we van. Liefst meerdere gangen met aangepaste wijnen, natuurlijk. Culinair genieten staat dan ook garant voor een avondje vol rust, herinneringen bovenhalen en fijne smaken ontdekken.

Netflix abonnement

Je hoeft je niet schuldig te voelen als je in één ruk je favoriete televisieserie uitkijkt op een druilerige regendag. Daarvoor is Netflix immers uitgevonden: een streamingdienst met tientallen topseries en films. Installeer je in je zetel met een lekker hapje en drankje en laat je meeslepen met de nieuwste romantische komedie of een klassieker à la Gone with the Wind. Keuze in overvloed! En als je vatbaar bent voor de Netflix-verslaving (volkomen te begrijpen) kun je je abonnement opzeggen in enkele muisklikken.

Beeld: Corbis

Partner Content