Communie- of lentefeest? Laat je inspireren door Communie by Libelle

Communie- of lentefeest? Laat je inspireren door Communie by Libelle

Een communie- of lentefeest in aantocht? Top! Hét uitgelezen moment om jouw feestvarken eens extra in de watten te leggen. Maar communievoorbereidingen zijn niet altijd een makkie. Daarom maakten we speciaal voor jullie libelle.be/communieJe vindt er communiekleding inspiratie, tips, DIY,… Kortom: alles om er een onvergetelijke dag van te maken.

Communie by Libelle

Communiekleding 2018

Ben je op zoek naar een prachtige communiejurk voor je dochter, een stoere communieoutfit voor je zoon of een outfit to die for voor jezelf? Misschien vind je hier wel jouw dada. Lekker handig: je kan filteren op regio en merknaam. Makkelijk toch?

Win win win!

8 weken lang kun je kans maken op een geweldige prijs. Een extra cadeautje om jouw communicant mee te verrassen, dat wordt scoren!

De communiekrant

Laat hier je gegevens achter zodat je op tijd een communiekrant in de brievenbus ontvangt, een volledig gratis inspiratiegids vol met ideeën voor jouw communie-of lentefeest en de leukste winkeladresjes.

Laat je inspireren

Een origineel tekstje nodig voor het bedankingskaartje? Geen idee hoeveel centjes je aan de communicant moet geven? Toevallig nog op zoek naar wat feestinspiratie, of dé tafeldecoratie waarop je ettelijke complimenten zal krijgen? Libelle.be/communie weet raad!

Nog wat ideetjes voor jouw communie- of lentefeest:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)