Connections opent eerste Travel Concept Store

Door De Redactie

Connections gaat mee met de trend van concept stores. Naast reizen boeken kan je bij dit reisbureau binnenkort ook je nodige reisartikelen kopen.

Connections opende in Antwerpen de eerste Travel Concept Store. In de winkel vind je reizen en reisartikelen onder één dak. Hiermee mikt het reisbureau op een grotere bereikbaarheid voor de reiziger, maar ook op toevallige passanten of doelgerichte shoppers.

De winkel op zich is een heuse ontdekking, gebaseerd op de ruimte van een vliegveld. Je hebt er de ontmoetings- en wachtruimte, waar je wacht vooraleer je een reis boekt. Dan kan je naar 17 verschillende gates gaan, als je geïnteresseerd bent in de reisaccessoires. Elke gate staat voor een ander soort artikelen. Vergelijk het met de verschillende gangen in de supermarkt. Zo is er een Kids Gate, waar je alle reisartikelen voor de kleinsten vindt. Denk aan zonnebrillen, trolleys, … De City Gate is er voor de stoere citytrippers onder ons, de Wildlife Gate biedt alles wat de verre reizigers onder ons nodig hebben. Bovendien worden alle zones met elkaar verbonden door een video collage, met multimediale schermen van verschillende grootte. Je reiservaring begint al in de Concept Store!

Travel Concept Store, Schoenmarkt 16-18, Antwerpen.

Partner Content