Coole rugzakjes

Door De Redactie
Je (klein)kinderen denken waarschijnlijk nog niet meteeen aan 1 september, maar misschien wil jij hen alvast verrassen met een nieuwe rugzak. De schattige, trendy exemplaren Zoo Pack zullen ongetwijfeld in de smaak vallen...

Terug naar school gaan wordt een feest, dankzij de Zoo Pack van Skip Hop. Deze lijn van schattige, trendy rugzakjes zal zeker scoren bij je kleintje. Deze veelkleurige rugzak in de vorm van een sympathiek dierengezichtje valt meteen op en is dus ideaal om erop uit te trekken.

Aan de binnenkant vind je een handig label om de naam van je kindje op te schrijven. Zo kan je er zeker van zijn dat de rugzak niet verloren gaat. In de verschillende opbergvakjes kan je heel wat kleine en grote spullen kwijt. Zo is er een groot centraal compartiment en kan een drinkflesje apart worden opgeborgen. De rugbanden zijn gevoerd en alles is zo gemaakt dat het makkelijk gereinigd kan worden.

Zelfs de grote Hollywoodsterren vallen voor de charmes van dit rugzakje, want zelfs Madonna is een grote fan. Ze werd onlangs nog gespot met een Skip Hop Zoo Pack op de rug. En ook Denise Richards is een onvoorwaardelijke liefhebber.

De rugzakjes zijn verkrijgbaar met het gezichtje van een bij, een muis, een uil, een aap, een hond en een pinguïn.

Verkrijgbaar bij onder andere www.jolena.be

Partner Content