Dag van de hond: Hét event van het jaar voor jou en je hond

Door De Redactie

Op zaterdag 1 juni is je kleine viervoeter koning te rijk dankzij Royal Canin. Je trouwe vriend wordt de hele dag verwend met leuke activiteiten, infosessies en educatieve wandelingen.

Op de Dag van de hond kunnen alle dog lovers terecht in zo’n vijftigtal gespecialiseerde dierenwinkels in België. Naast talloze activiteiten zoals de groepswandelingen zijn er ook infosessies met professionele hondenverzorgers. Dé uitgelezen kans voor elk baasje om eens te polsen hoe het zit met de verzorging van onze aanhankelijke levensgezel.

En dat is niet alles! Wie zich inschrijft op de website van de Dag van de hond heeft recht op gratis hondenvoer van Royal Canin. Schrijf je dus snel in en geniet van dit uniek voordeel. Per mail ontvang je een bon waarmee je naar de winkel kan. Koop je drie zakken hondenvoer, krijg je er een vierde gratis bovenop!

Over Royal Canin

Al veertig jaar is Royal Canin dé specialist in hoogwaardige droge voeding voor hond en kat, zowel in binnen- als buitenland. Het respect voor de ware aard van het dier en zijn omgeving staan hierbij centraal. Ons doel is jouw hond en kat een beter en langer leven te bezorgen.

Voor meer info: www.royalcanin.be

Partner Content