Dark Shadows – nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray

Door De Redactie

Er is geen enkele acteur in Hollywood die zich zo vaak van zijn meest bizarre kant laat zien dan Johnny Depp. In deze Dark Shadows - een film van Tim Burton - transformeert Depp in een campy vampier.

Er is geen enkele acteur in Hollywood die zich zo vaak van zijn meest bizarre kant laat zien dan Johnny Depp. In deze Dark Shadows – een film van Tim Burton – transformeert Depp in een campy vampier.

In 1752 varen Joshua en Naomi Collins met hun zoontje Barnabas naar Amerika om er een nieuw leven te beginnen. Maar zelfs de grote plas blijkt niet voldoende om te ontsnappen aan de vloek die hun familie kwelt. Twintig jaar later heeft Barnabas de wereld aan zijn voeten. Dat wil zeggen, het stadje Collinsport in Maine. Barnabas is rijk, machtig en een onverbeterlijke playboy. Totdat hij het hart breekt van de heks Angelique Bouchard. Die vervloekt hem met een lot dat erger is dan de dood: ze verandert hem in een vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later wordt Barnabas bevrijd uit zijn graftombe en bevindt hij zich in de moderne jaren 70.

Deze achtste samenwerking tussen [LINK_TEXT id=1] en [LINK_TEXT id=2] levert alweer een topper van formaat op. "Dark Shadows" is een hilarische film mét prachtige decors en een schitterende Depp in de hoofdrol. En laten we natuurlijk ook de prestaties van Eva Green, Michelle Pfeiffer en Helena Bonham Carter niet vergeten.

En om te bewijzen dat Johnny Depp een ware kameleon is, bieden we je een fotospecial aan met daarin de vele gezichten van de acteur.

 

chocolat.jpg FR

chocolat.jpg FR

 

charlie-and-the-chocolate-factory.jpg FR

charlie-and-the-chocolate-factory.jpg FR

 

dark-shadows.jpg FR

dark-shadows.jpg FR

 

edward-scissorhands.jpg FR

edward-scissorhands.jpg FR

 

jack-sparrow.jpg FR

jack-sparrow.jpg FR

 

public-ennemies.jpg FR

public-ennemies.jpg FR

 

rango.jpg FR

rango.jpg FR

 

sweeney-todd.jpg FR

sweeney-todd.jpg FR

 

the-tourist.jpg FR

the-tourist.jpg FR

Partner Content