De Fun Brigade heet je welkom in Bobbejaanland

Door De Redactie
De eerste lentezon komt stilaan piepen en iedereen voelt het kriebelen om stilaan naar buiten te gaan. Pretparken bereiden zich dus stilaan voor op het nieuwe seizoen. In Bobbejaanland zijn heel wat nieuwigheden voorzien: de Fun Brigade, een nieuwe 4D film én een internationale paardenshow!

Fun Brigade

Dit seizoen wordt je in ‘t Plezantste Land verwelkomd door de Bobbejaanland Fun Brigade: Woody, Banana, Dreamy en King Kong, vier professionele pleziermakers, opgeleid in het vak der plezantisme. Ze hebben maar 1 missie: plezier maken in het kwadraat!

Woody neemt je mee in z’n wildwaterbaan, King Kong gaat met de bezoekers aan de haal in zijn treinwagon, Banana test de kennis van de waterkracht in z’n Banana Battle en Dreamy bezorgt je kippenvel in haar supergalactische Dreamcatcher. Samen zorgen de vier voor een knalle uitstap voor iedere bezoeker.

4D film Pirate Story

Na “Haunted House” pakt Bobbejaanland dit jaar uit met een gloednieuwe 4D film, “Pirate Story”, die je oog in oog stelt met een bende nietsontziende piraten.

Op een stormachtige nacht bevind je je in een museum. Alles is stil. Je durft het aan de piratenschat te stelen, maar ontketent een furieuze klopjacht. Onder een donderend geluid en met angst in de benen probeer je te ontkmen aan een eeuwenoude vloek die je zonet opnieuw tot leven gewekt hebt. Probeer met al je zintuigen en je behendigheid een weg naar buiten te zoeken! Want je hart gaat als een razende tekeer omdat je leven op het spel staat!

Internationale paardenshow Zorro

Bobbejaanland heeft een reputatie hoog te houden als het om paardenshows gaat. Daarom kiest ‘t Plezantste Land dit jaar voor een show rond de wereldberoemde figuur van Don Diego de la Vega, beter bekend als Zorro. Van mei tot en met augustus kan je in Bobbejaanland terecht voor dit nieuwe paardenspektakel dat het verhaal vertelt van de gemaskerde held.

Het hoofdpersonage wordt gespeeld door Gregory Ancelotti, spektakelman en recordhouder in het Guiness Book of World Records: hij heeft de langste afstand afgelegd gezeten op een paard, terwijl het paard op de achterste benen loopt:

De show duurt ongeveer 25 tot 30 minuten en speelt alle weekends en feestdagen vanaf 30 april tot en met 30 juni. En dagelijks van 1 juli tot en met 29 augustus. 1 tot 2 voorstellingen per dag, afhankelijk van de drukte in het park.

Voor meer info over het nieuwe seizoen in Bobbejaanland: www.bobbejaanland.be

Partner Content