Laat je betoveren tijdens het lichtspektakel De Grote Schijn

Laat je betoveren tijdens het lichtspektakel De Grote Schijn
© De Grote Schijn 2019

Van 29 oktober tot en met 14 november kun je in het Rivierenhof in Antwerpen terecht voor de derde editie van lichtspektakel De Grote Schijn. Laat je betoveren door de feeërieke avondwandelingen onder begeleiding van spectaculaire lichtshows. Hét ideale uitstapje voor het hele gezin!

De Grote Schijn: magie in het park

Door de coronapandemie kon De Grote Schijn 2020 – net als vele evenementen – jammer genoeg niet doorgaan, maar dit jaar zijn ze meer dan ooit klaar om te stralen. Letterlijk, want De Grote Schijn is een uniek lichtspektakel dat ál je zintuigen prikkelt.

Tijdens het evenement maak je een twee kilometer lange wandeling – helemaal op eigen tempo – doorheen een feeëriek decor. Dankzij innoverende snufjes en indrukwekkende technieken geniet je langs het parcours van betoverende lichtshows en projecties op en tussen de bomen.

Fluisterwandelingen

Naast de reguliere wandelingen kun je ook een fluisterwandeling boeken, elke avond om 21.30 uur en 21.45 uur. Op die manier kun je in een oorverdovende stilte genieten van de natuur en het kleurenspektakel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Grote Schijn (@degroteschijn)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Praktische info

  • Waar? Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne. Het Rivierenhof is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis via slimnaarantwerpen.be.
  • Wanneer? Van 29 oktober t/m 14 november 2021. Wandelingen starten om 17.30 uur, 17.45 uur, 18 uur of 19 uur, afhankelijk van de dag. Fluisterwandelingen starten telkens om 21.30 uur of 21.45 uur.
  • Prijs? € 17 voor een standaardticket – € 14 voor kinderen t.e.m. 12 jaar, 65+’ers en personen met een handicap – gratis voor kinderen t.e.m. 3 jaar.

Meer info & tickets via degroteschijn.be.

Meer leuke uitstapjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)