De ideale gps voor vrouwen!

Door De Redactie

Jengelende kinderen op de achterbank en druk verkeer dat al je aandacht vraagt, je gps correct instellen vraagt dan wel een beetje moeite! Met de nieuwe GPS van TomTom kan je vanaf nu al je aandacht op de baan houden. Door intelligente spraakopdrachten kan je nu je bestemming gewoon luidop uitspreken.

De nieuwe TomTom Via 130 herkent meer dan 1000 opdrachten en hun synoniemen. Gedaan dus met al dat gepruts terwijl je aan het rijden bent. En ook voor telefoontjes hoef je met de Via 130 niet meer langs de kant van de weg te gaan staan, met behulp van Bluetooth-technologie kan je ook handenvrij bellen met het toestel.

Nog een groot voordeel van de nieuwe TomTom is dat je iedere dag je toestel kan updaten. Gewoon je toestel inpluggen in je computer en je kaarten worden up-to-date bijgewerkt. Merk je zelf een wijziging van de verkeersituatie of wegenwerken dan kan je die op je eigen toestel markeren. Wanneer je je gps verbindt met je computer wordt jouw update gedeeld met alle gebruikers van de TomTom Map Share-community. Je krijgt op jouw beurt dan alle updates die andere gebruikers op de community deelden.

Ook nieuw in het gamma van TomTom: de TomTom Start 60. Deze gps heeft een beeldscherm van 6 inch, het grootste scherm dat momenteel op de markt is. Met z’n grote knoppen en grote letters is het toestel makkelijk te bedienen. Met het speciale fixatiesysteem kan je de gps vasthangen aan je voorruit of aan de ventilatieroostertjes op je dashboard.  Ook met de Start 60 kan je updates verkrijgen via TomTom Map Share.

Zin om er met 4 vrienden op uit te trekken naar Fiji, Saint Lucia, Mauritius, de Kaapverdische eilanden of de Seychellen? Op de website van TomTom kan je een verblijf van 2 weken en 10.000 euro winnen. Je trekt naar een paradijselijk eiland om het hele eiland in kaart te brengen voor TomTom.

De TomTom Via 130
Prijs: 159,95 euro

De TomTom Start 60
Prijs: 199,95 euro

Partner Content