De Libelle zomerromans: Dit vinden onze lezeressen ervan!

zomerromans

Onze zomerromans, die lezen als een trein! En dat ondervond ook dit Libelle Leesclub – lid, die speciaal voor ons in de huid kroop van een boekenrecensent. Lees hier haar ongezouten mening:

Vanaf deze week liggen de eerste twee zomerromans voor het grijpen in de Standaard Boekhandel. Leden van de Libelle Leesclub kregen als allereerste een exemplaar in de bus en onthullen graag een tipje van de sluier.

‘Het geheim van mijn man’ van Liane Moriarty

Gelezen door Gerda Verherstraeten uit de Libelle Leesclub

Ik vond het boek boven verwachting goed! Drie grote verhaallijnen en een rode draad – en alles komt verrassend samen. Het boek las heel vlot en het was spannend, van begin tot einde! Ik heb er echt van genoten en ik heb het in één ruk uitgelezen! Prachtig gewoon. Ik ga zeker nog meer lezen van Liane Moriarty! Bedankt Libelle, dat ik met deze auteur mocht kennismaken!”

‘Wij’ van David Nicholls 

Uren leesplezier aan een koopje

Nog op zoek naar een boek dat je aan de rand van het zwembad of in eigen tuin verslindt? Haal nu ‘Het geheim van mijn man‘ van Liane Moriarty en/of ‘Wij‘ van David Nicholls voor slechts 6,95 euro per boek in huis!

Hoe? Simpel:

Download hier jouw bon

 

 

 

 

 

 

Ben je nog geen lid van onze leesclub? Geen probleem, wij voegen je met alle plezier meteen toe.  

Dit wil je niet missen:

Previous article
Deze husky’s genieten met volle teugen van hun hoofdmassage
Next article
VIDEO: Gezocht én gevonden: de perfecte jeans voor lezeres Nadine

Maak het jezelf makkelijker in de keuken met deze universele zeef!

Je houd ervan om goede pasta of groenten  te koken, maar je hebt genoeg van die veel te grote zeef in je keukenkast. Met deze universele zeef is dat probleem zo van de wereld. Of het nu gaat om pasta, groenten of aardapellen, ... deze zeef voldoet aan al je wensen!

€8.95 €19.90